A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

NEGRESA CU CREMA DE CIOCOLATA

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

1. Untul, topit la afoc mic pe aragz ( sau chiar in microunde) se pune intr-un bol, se lasa putin la topit, apoi se mixeaza, pana se incheaga din nou si rezulta un fel de spuma. 2.Apoi, separam...Citeste continuarea

Naut crocant - gustare

Postat de: ana77 in Aperitive / Garnituri

- scurgem nautul fiert si racit 10 min intr-o sita si il asezam pe hartie absorbanta de bucatarie ssi il stergem cu grija - amestecam nautul cu toate celelalte ingrediente - punem in tava de...Citeste continuarea

Negresa a la Alina

Postat de: nico15 in Prajituri

Se ia o cratita in care se vor pune urmatoarele ingrediente: zaharul, untul, laptele si cele patru linguri de cacao si se lasa sa fiarba, se va da in vreo trei clocote dupa care se va lasa sa se...Citeste continuarea

Napolitane cu crema caramel

Postat de: Retetegg in Dulciuri

Am batut cele 4 oua impreuna cu 250 gr de zahar. Intr-o cratita am caramelizat restul de zahar (50 gr), cand s-a topit am luat cratita de pe foc si am adaugat ouale batute cu zaharul,...Citeste continuarea

Negrese

Postat de: gatiticuspor in Prajituri

Se fierbe in bain-marie pentru a nu se prinde laptele(intr-un bol termorezistent sau o cratita se pun ingredientele se aseaza intr-un vas mai mare cu putina apa si se pune la foc mic) laptele...Citeste continuarea

Negresa cu fructe tropicale!

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Intr/un vas se amesteca cu telul apa, uleiul, praful de sare, praful de cacao si zaharul. Se adauga esentele, faina, nuca macinata si praful de copt si se omogenizeaza foarte bine. Intr/o tava...Citeste continuarea

Negrese

Postat de: cristi2 in Prajituri

Se pun la foc intr-o craticioara ,destul de inalta si incapatoare , zaharul laptele si cacaoa si se fierb la foc mic pana devine omogen apoi se ia de pe foc si se adauga untul amestecand usor pana...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: sufletista in Prajituri

Zaharul se topeste,se adauga 1 cana de apa si se pune din nou pe foc pana se dizolva complet. Margarina se topeste intr-un ibric si se lasa la racit. Se amesteca cacao,praful de copt,coaja...Citeste continuarea

Napolitane cu nuci caramelizate

Postat de: VERONICA2607 in Prajituri

Se pun la topit 5 linguri de zahar, cand este topit se adauga margarina si se amesteca pana se topeste. Separat se bat cele 5 galbenusuri cu 6 linguri de zahar si se adauga peste zaharul topit cu...Citeste continuarea

Napolitane cu crema de bomboane

Postat de: diana_k in Prajituri

Bomboanele si laptele se pun intr-o oala pe foc la topit. Se amesteca bine pana se dizolva toate bomboanele. Se opreste focul si se adauga margarina, se amesteca bine pana se topeste, apoi se...Citeste continuarea

Negresa cu inimioare

Postat de: cristinne in Prajituri

Reteta de negrese e aceeasi cu cea de aici: http://www.bucataras.ro/retete/negresa-cu-migdale-25322.html Delicioasa! Caramelul: se pune la topit untul, se adauga zaharul si se amesteca pana...Citeste continuarea

Napolitane cu crema de bomboane de...

Postat de: rodicamaria in Dulciuri

Bomboanele se pun la foc mic ,intr-o craticioara antiaderenta,cu laptele.Cand s-au topit se pune untul si se fierbe in continuare amestecand continuu.La inceput are aspect branzit dar amestecati...Citeste continuarea

Nebunie Dulce

Postat de: yogoskitchen in Prajituri

Dezgheatam foile de placinta dupa care le taiem pe lung. Intr-un vas mare batem ouale cu zahar; adaugam ulei, iaurtul, zaharul vanilat si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Adaugam...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: dakris in Prajituri

Se pun intr-o cratita laptele, untul/margarina, zaharul si cacaoa si se dau intr-un clocot. Din compozitia rezultata se opresc 15 linguri in care sa adauga ciocolata care se topeste (pt. decor...Citeste continuarea

Negresa cu bors

Postat de: Miss_B in Prajituri

Se amesteca foarte bine toate ingredientele(de preferat cu un mixer,ca sa fie omogen),se tapeteaza tava cu faina,se toarna compozitia si se da la cuptor la 180 grade,aproximativ 40 minute sau mai...Citeste continuarea

Napolitane cu crema caramel

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-punem zaharul  intr-o craticioara sa se caramelizeze -in momentul in care este topit complet adaugam cu grija apa  dar si margarina taiata in bucatele mici -tinem pe foc pana ce...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Am pus la mixer untul moale si zaharul si le-am amestecat pana s-au facut crema, apoi am adaugat ciocolata topita, ouale pe rand...apoi in loc de frisca lichida eu am pus smantana amestecata cu o...Citeste continuarea

Negresa cu nuca de cocos

Postat de: panacris in Prajituri

Se amesteca toate ingredientele pana la omogenizare, cu mixerul la viteza medie. Se rastoarna compozitia obtinuta intr/o tava tapetata cu foaie de pergament si se da la cuptor, incins in...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: pusikmea in Prajituri

Se amesteca toate ingredientele pana la omogenizare. Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina, dupa care turnam compozitia in ea. Dam la cuptorul preincalzit 40- 45 de minute. Facem testul cu...Citeste continuarea

Nasturei de ciocolata

Postat de: mena29 in Prajituri

Amestecam toate ingredientele uscate: faina, praful de copt, cacaoa si sarea. Separat mixam foarte bine untul care a fost tinut la temperatura camerei, adaugam cele 150 g de zahar si mixam bine in...Citeste continuarea

Nasturasi cu lapte condensat

Postat de: alinutzika in Prajituri

Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile pana obtinem o crema. Se amesteca faina cu cacaoa, amidonul si praful de copt si se pune peste crema de unt. Se framanta pana se obtine o biluta...Citeste continuarea

Năsturaşi de ciocolată

Postat de: diaconta in Dulciuri

Untul se mixeaza cu zaharul,apoi se adauga galbenusurile pe rand.Faina se amesteca cu cacaua,amidonul,praful de copt si sare.Apoi punem amestecul uscat peste crema de unt. Compozitia se...Citeste continuarea

Nastureii lui Mos Craciun

Postat de: alice_ciobanu in Prajituri

Amestecam intr-un bol curat faina cu zaharul cu praful de copt, scortisoara si ghimbirul pudra. Peste toate adaugam untul topit pe jumatate. Amestecam totul pana obtinem o masa sfaramicioasa. apoi...Citeste continuarea

Negresa cu ness de post

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Am pus intr-un vas laptele cu zaharul. Amestecam cu un tel pana ce zaharul se topeste. Adaugam uleiul,apoi esenta si praful de copt si le invartim bine cu telul. Incepem sa incorporam...Citeste continuarea

Negresă cu sos de cafea

Postat de: diaconta in Prajituri

  Incepem cu pregatirea blatului. Untul,zaharul,cacaua,laptele si cele doua linguri de cafea granulata le punem intr-o craticioara pe foc.Le lasam doar pana se imprietenesc unele cu...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: Mariuka in Prajituri

Pentru blat se amesteca ingredientele cu o lingura de lemn si se adauga faina pana se obtine un aluat ca la pandispan. Se pune la copt intr-o tava tapetata cu faina. Testul cu scobitoarea nu poate...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Intr-un vas incapator se pune apa si zaharul si se amesteca pana la topirea acestuia. Se adauga esenta de rom, migdalele gemul si uleiul. Separat se amesteca faina cu cacaoa si praful de copt....Citeste continuarea

Negresa de post sau nu...:))

Postat de: aziz in Mancaruri de post

Amestecam zaharul cu uleiul si apa adaugam gemul ,nucile ,rahatul taiat cubulete( in cazul meu:)) pastrati cateva cubulete si pt pus deasupra si apoi ingredientele uscate, faina, praf de copt si...Citeste continuarea

Napolitane cu crema de rahat

Postat de: rodicamaria in Dulciuri

Se taie bucati mici rahatul(sau se da prin masina de tocat) si se topeste in 3 linguri de apa(intr-o cratita antiaderenta), se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca foarte bine dupa care...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: bylaura in Prajituri

Se amesteca zaharul cu apa pana acesta se topeste, se adauga uleiul si un praf de sare. Se adauga faina in ploaie si praful de copt (stins in zeama de lamaie sau otet) dupa care se...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata si caramel

Postat de: bitza in Prajituri

Sos caramel: Zaharul se pune intr-o cratita si se topeste la foc mic, apoi se adauga untul si smantana dulce, se mai tine pe foc 5 minute,apoi se opreste focul. Negresa: Untul...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Intr-un castron se pune zaharul si uleiul si se amesteca bine.Se adauga apa si faina amestecata cu praful de copt.Apoi se adauga cacaoa,gemul,nucile si stafidele.Compozitia se pune intr-o tava...Citeste continuarea

Negrese cu nucă

Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Prajituri

Am pregătit ingredientele să-mi fie la îndemână, am tocat nucile, ciocolata am rupt-o în bucăți și împreună cu untul tăiat bucăți le-am pus să se topească pe...Citeste continuarea

Negresa cu crema de ciocolata

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Untul il topim partial la foc mic. Il mixam apoi pana se incheaga din nou, moment in care adaugam zaharul. Mixam pana acesta se topeste si untul devine pufos ca o crema. Separam...Citeste continuarea

Negresa cu mascarpone

Postat de: sufletista in Prajituri

Untul il topim partial, apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa...Citeste continuarea

Negresă cu mascarpone şi caramel

Postat de: diaconta in Prajituri

Mixam crema Mascarpone cu sosul caramel si punem amestecul la frigider pana cand pregatim blatul. Mixam untul cu zaharul pana obtinem o crema pufoasa si zaharul s-a topit.Apoi adaugam pe...Citeste continuarea

Nasturasi fragezi de ciocolata

Postat de: LauraA in Prajituri

Mixam untul moale cu zaharul si galbenusurile pana obtinem o crema. Separat, amestecam faina cu cacaoa, amidonul si praful de copt si rasturnam peste crema de unt. Framantam pana obtinem o biluta...Citeste continuarea

Negresa cu mascarpone si dulce de...

Postat de: miha in Prajituri

Untul il topim partial, apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa...Citeste continuarea

Naneh - Pasta de menta

Postat de: mitinita in Conserve

Se spala si se usuca bine menta. Se introduce in robot impreuna cu sarea. Se depoziteaza intr-un borcanel sau container de plastic si se tine la frigider. Se foloseste la sosuri,iaurturi...Citeste continuarea

Nasturei cu ciocolata

Postat de: Julie in Prajituri

Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina, sarea, apa si se framanta. Aluatul obtinut se pune in folie alimentara si se lasa la frigider 30...Citeste continuarea

Negreasa ca la bunicul acasa

Postat de: brunetica in Prajituri

Zaharul, untul, laptele si 2 lingurite de cacao le pui la fiert si le dai in 2-3 clocote si lasi la racit . Dupa ce s-a racit adaugi cele 4 galbenusuri pe rand. Albusurile le bati spuma si le pui...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: deyutzky in Prajituri

Intr-o craticioara punem la fiert untul+zaharul+laptele+cele 5 lg de cacao. Amestecam incontinuu pana ce da un clocot doua dupa care se da la racit. Adaugam apoi pe rand faina+praful de...Citeste continuarea

Negresa delicioasa cu dulceata de...

Postat de: alutza in Prajituri

Am folosit aceeasi cana pentru toate ingredientele. Se amesteca zaharul cu apa si uleiul. Se adauga dulceata de visine, cacaua, praful de copt, faina si aromele (eu folosesc de obicei...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata si cafea

Postat de: Criss in Prajituri

Intr-un vas se amesteca zaharul, zaharul vanilinat, cacaua, cafeaua apoi se adauga treptat laptele si uleiul, pana se omogenizeaza bine. Se pune pe foc si se lasa sa dea un clocot. Din...Citeste continuarea

Nuggets de pollo con especias...

Postat de: naomy in Pui

In primul rand am pregatit pieptul de pui fara piele bineinteles, l-am taiat bucatele perfecte pt nugghets si l-am lasat deoparte. Separat am pus toate ingredientele in instrumentul de lemn...Citeste continuarea

Napolitana cu DULCE DE LECHE

Postat de: delatte in Dulciuri

Cremei de lapte i se inlatura eticheta si se aseaza intr-o cratita cu apa invelita intr-un prosop de bucatarie. Apa trebuie sa fie cam la 1-1,5 cm mai jos de capac. Se fierbe timp de 2h la...Citeste continuarea

Negresa cu nuttela si alune de padure

Postat de: adasev12 in Prajituri

Ouale se bat cu zaharul foarte  bine, pana devin o spuma cleioasa. Untul moale ( 50 gr) se amesteca cu  3 gl nuttella si apoi se adauga la compozitia de oua. Se mixeaza bine....Citeste continuarea

Negresa

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Mod de preparare prajitura negresa: Pe foc mic am topit intr-un ibric untul si in el ciocolata. La mixer am amestecat ouale si zaharul,  apoi am adaugat ciocolata topita cu untul ,...Citeste continuarea

Negresa cu migdale

Postat de: cristinne in Prajituri

Se topeste 200 gr ciocolata cu 170 gr unt (un minut la microunde). Se bate cu mixerul f bine zaharul brun cu ouale. Se combina apoi mixul de ciocolata topita cu ouale si se adauga faina cu sfertul...Citeste continuarea

Nopti libaneze in cupe-“Layali...

Postat de: Mihaela11_jo in Prajituri

Budinca de gris Intr-un vas se amesteca bine grisul,zaharul si laptele ; se pun pe aragaz la foc mediu amestecand incontinuu pentru a nu se forma cocoloase. Cand incep sa fiarba se reduce...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]