Negresa
Postat de: Retetegg in PrajituriCantitatile sunt pentru o tava mare: 32 x 35 cm. Intr-o cratita pe foc am pus margarina, laptele, zaharul si cacaua. Am tinut pe foc pana a dat intr-un clocot. Am lasat...Citeste continuarea
Noduri de dragoste
Postat de: caroline in DulciuriSe unge cu unt si se tapeteaza cu faina tava pentru cuptor. Intr-un bol se amesteca untul impreuna cu zaharul pana devine o compozitie alba si spumoasa. Se adauga apoi oul intreg si galbenusul...Citeste continuarea
Negresa cu glazura de ciocolata si...
Postat de: lilik in PrajituriPregatirea blatului: Mixam ouale cu praful de sare si zaharul pana isi dubleza volumul,apoi adaugam treptat uleiul si continuam sa mixam pana devine ca o crema.Punem gemul,omogenizam,apoi...Citeste continuarea
Negresa cioco-delicioasa cu fructe...
Postat de: ralu_river in PrajituriCiocolata se rupe in bucati si se pune la topit pe foc mic impreuna cu untul si zaharul. Dupa ce s-a topit se adauga ouale, pe rand, amestecand bine cu telul dupa fiecare ou. Faina se amesteca cu...Citeste continuarea
Negrese
Postat de: Maria68 in PrajituriSe incinge cuptorul la 180 grade, se unge forma cu un strat subtire de grasime si se presara cu faina. Se rupe ciocolata bucati si se topeste intr-un vas in bain-marie. Se pune deoparte si se...Citeste continuarea
Nasturasi de ciocolata...
Postat de: lilik in DulciuriMixam untul cu zaharul si praful de sare,pana devine cremos,apoi adaugam cate un galbenus si mixam dupa fiecare in parte.Separat amestecam faina cu amidonul,praful de copt si cacao,compozitie pe...Citeste continuarea
Nudli cu sos de zacusca si fistic
Postat de: alba_zori in PasteFoarte simplu: 1. am pregatit nudliurile ,am pasat cartofii fierti bine cu sare si dafin pana a devenit ca un pireu uscat. Am adaugat oul, sarea, faina dupa ochi si putina zeama de lamaie ca sa...Citeste continuarea
Negresa cu glazura alba
Postat de: Zamfira in PrajituriMixam oul cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devine o pasta alba. Adaugam treptat faina, laptele caldut, uleiul, esenta de rom, bicarbonatul, 3 linguri gem de caise iar in final cacao ( toata...Citeste continuarea
Negresa cu crema de vanilie si lamaie
Postat de: merisor67 in PrajituriAm separat albusurile de galbenusuri, iar galbenusurile le-am frecat cu 6 linguri de zahar, cacaoa, 150 gr de unt si laptele si le-am fiert pe baie de aburi pana s-au ingrosat putin ca o smantana....Citeste continuarea
Negresa glazurata cu nuca
Postat de: diana_k in PrajituriSe pune la zaharul, untul, laptele si cacaoa pe foc. Cand incepe sa fiarba compozitia se da deoparte. Se opresc 15 linguri pentru glazura, restul compozitiei se lasa la racit. In acest timp se...Citeste continuarea
Negresa cu gem si nuci (de post)
Postat de: cristina_s_world in PrajituriIntr-un bol se pun: zaharul, uleiul, apa, dulceata (sau gem), cacao si bicarbonatul de sodiu stins cu otet. Am adaugat faina, lingura cu lingura, amestecand mereu cu un tel. Am...Citeste continuarea
Negresa pufoasa
Postat de: Alinutza80 in PrajituriSe pune cuptorul la incalzit la 150 grade. Se topeste intr-o cratita untul, apoi se amesteca cu laptele, zaharul si cacao .Se lasa la racit compozitia si apoi se adauga galbenusurile cate unul....Citeste continuarea
Napolitane cu betisoare de Finetti
Postat de: diana_k in PrajituriSe pregateste un sirop gros din zahar, apa si margarina care se pun pe foc si se fierb timp de 3 minute. Se opreste focul se lasa sa se racoreasca apoi se pune nuca macinata si biscuitii si...Citeste continuarea
Negresa cu visine si glazura de...
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriOuale le batem spuma impreuna cu zaharul, pe care il punem treptat, pana se albesc. Incorporam uleiul, dar alternand cu laptele cald. Adaugam zaharul pudra cu pastai de vanilie, coaja rasa de...Citeste continuarea
Noodles cu pui si legume
Postat de: simona119 in PasteCalim in putin ulei ciupercile si le scoatem intr-un castron cand sunt gata. Calim apoi puiul care a stat un timp la marinat cu: 1 lingura sos soia, ulei de masline, boia, sare si piper. Adaugam...Citeste continuarea
Negresa insiropata - de post
Postat de: ana77 in Mancaruri de post- se amesteca zaharul cu apa minerala apoi se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine - Se tapeteaza tava cu ulei si faina, se toarna compozitia si se da la cuptor la foc potrivit pt...Citeste continuarea
Negresa cu ciocolata amaruie si...
Postat de: merisor67 in PrajituriAm pregatit blatul in felul urmator: am pus intr-un vas pe foc untul si ciocolata si cacaoa si am diluat treptat cu laptele caldut, apoi am adaugat galbenusurile si cand s-a omogenizat am ridicat...Citeste continuarea
Negresa cu crema de branza vanilata...
Postat de: privatelaura in PrajituriSpalam si curatam bine fructele, apoi lasam la scurs. Topim ciocolata cu untul la bain marie. Intre timp, batem albusurile spuma si adaugam zaharul si continuam sa batem pana obtinem o...Citeste continuarea
Nuci umplute
Postat de: Elena_Daria in DulciuriAluatul: Framantam un aluat din toate ingredietele, posibil sa ne intre mai multa faina (cca 400 gr), depinde cat de gras este untul. Trebuie sa obtinem un aluat neted si usor de...Citeste continuarea
Noodles cu pui
Postat de: Sim0naWorld in PastePieptul de pui l-am taiat in bucati mici. Legumele le-am tocat marunt. Intr-un vas wok am pus putin ulei de masline si am calit cateii de usturoi, fara a-i arde. Am scos usturoiul si am pus la...Citeste continuarea
Negresa cu alune
Postat de: Steffy in PrajituriPrepararea prajiturii Untul se taie cubulete, se pune apoi cacaoa si zaharul. Se adauga toate peste laptele rece si se pun la foc mic, mestecand continuu pana obtinem o compozitie omogena....Citeste continuarea
Napolitane de casa
Postat de: butoiaurora76 in PrajituriZaharul, faina, si cacao se amesteca uniform intr-o cratița. In alta cratița se topește pe foc margarina in lapte, iar dupa ce da in cateva clocote se adauga compoziția din...Citeste continuarea
Negresa cu nuca multa si stafide
Postat de: merisor67 in PrajituriUntul se freaca cu 2 linguri de zahar, se adauga galbenusurile, cele 4 linguri de cacao, sare laptele si se pune pe foc moale pana se omogenizeaza bine apoi se lasa la racit. Albusurile...Citeste continuarea
Negresa cu sos de ciocolata si cocos
Postat de: privatelaura in PrajituriTopim untul cu zaharul la foc mic si dupa ce s-au topit, lasam sa se raceasca. Separat, topim ciocolata la bain-marie. In vasul cu ciocolata, adaugam untul topit, apoi ouale pe rand, smantana...Citeste continuarea
Negresa cu caise
Postat de: MotanLaOale in PrajituriSe unge o tava cu unt din abundenta si se presara cu cele 4 linguri de zahar pe toata suprafata. Caisele se taie in jumatate, se scot samburii si se pun in tava lasand distanta intre ele, cu...Citeste continuarea
Napolitana cu caramel si nuca de cocos
Postat de: sufletista in DulciuriZaharul il punem intr-o cratita la foc mic,amestecand mereu pana este topit complet, Dam deoparte si adaugam frisca,amestecam usor si punem din nou pe foc cca 5 min Adaugam nuca de cocos si...Citeste continuarea
Neapolitan Cheesecake
Postat de: Poliana in PrajituriUntul il topim intr-o cratita la foc mic si-l turnam peste biscuitii macinati fin la robot, sau manual cu sucitorul :D, stiti voi cum ;) Pregatim o tava cu diametrul de 21 cm, o tapetam cu...Citeste continuarea
Negresa cu caise
Postat de: Criss in PrajituriUngem bine tava cu unt si presaram zahar brun din abundenta. Apoi asezam jumatatile de caise la o distanta de egala una de cealalta, cu partea in care a fost samburele in jos. Punem intr-un bol...Citeste continuarea
Negresa cu visine
Postat de: LUK in PrajituriMixati ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Adugati uleiul,mixati,laptele,mixati.Amestecati faina impreuna cu cacao si praful de copt.Incorporati in compoziti lichida(eu tot cu mixerul...Citeste continuarea
Nuci cu crema de vanilie si ciocolata
Postat de: aziz in DulciuriCojile de nuci: se mixeaza ouale cu zaharul pana se albesc, adaugam untul topit, apoi uleiul si faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Vom obtine un aluat ca de tarta putin uleios. Eu...Citeste continuarea
Nectar de corcoduse galbene
Postat de: Toamna07 in Sirop / CompotCorcodusele le-am curatat de codite si le-am spalat sub jet de apa. Intr-o oala mare de 10 litri am pus 4 kg. de fructe si 2 kg. zahar. Daca fructele sunt foarte coapte si dulci, mai reduceti din...Citeste continuarea
Negresa cu crema de branza
Postat de: privatelaura in PrajituriTopiti untul si ciocolata intr-o oala, pana se omogenizeaza, apoi adaugati restul ingredientelor si amestecati bine, la fel, pana la omogenizare. Intr-o forma de copt (eu prefer forma de copt cu...Citeste continuarea
Negresa cu fructe de litchi
Postat de: panacris in PrajituriOuale se bat energic, un praf de sare, zaharul, zaharul vanilat, laptele, margarina topita si coaja de lamaie. Faina, se cerne impreuna cu cacaoa si praful de copt. Se combina cele doua...Citeste continuarea
Negresă cu fructe şi cremă de iaurt
Postat de: diaconta in PrajituriScoatem samburii cireselor si le punem cu zahar pana lasa putin sirop. Ciocolata taiata bucati,untul,cacaua si laptele le punem intr-un vas pe aburi pana cand se topesc si se omogenizeaza.Lasam...Citeste continuarea
Negresa cu doua feluri de ciocolata
Postat de: Poliana in PrajituriIncepem cu blatul, mai bine zis cu capsunele. Capsunele le spalam si le lasam la scurs, dupa care le pasam bine cu o furculita, sa obtinem un piure. Peste piureul obtinut adaugam o lingura de...Citeste continuarea
Naut picant prajit
Postat de: adasev12 in Aperitive / GarnituriBoabele de naut se scurg si se spala in sita. Se stropesc cu ulei de masline si se amesteca bine, sa se unga boable toate. Se pune sare, piper, boia, boia iute, chili. Eu turmenic n-am pus...Citeste continuarea
Negresa cu glazura de ciocolata
Postat de: marinicayou10 in PrajituriSe freaca oul cu zaharul.Se adauga uleiul, laptele caldut si gemul si se amesteca bine pana se topeste zaharul.Se adauga praful de copt,faina,cacaoa,si esenta si se omogenizeaza bine.Se pune...Citeste continuarea
Negresa cu cafea
Postat de: mon in PrajituriMixam untul cu zaharul si esenta de vanilie pana se omogenizeaza, adaugam unul cate unul cele 6 oua. Dupa fiecare ou amestecam foarte bine. Amestecam faina cu praful de copt si bicarbonatul si le...Citeste continuarea
Napolitane Cioco Duo
Postat de: mon in DulciuriFierbem pe baie de abur ouale cu zaharul,margarina si cacaua 20-25 minute,apoi punem biscuiti sfaramati pana se ingroasa crema; punem aceasta crema intre 2 foi. crema2 :zaharul impreuna cu apa...Citeste continuarea
Negresa pufoasa
Postat de: alinutza1983 in Prajituri1. Punem la topit (la flacara mica) impreuna zaharul cu margarina,cacaoa si apa pana se topeste zaharul,amestecandu-se incontinuu cu o lingura de lemn. 2. Intre timp, ouale le separam,...Citeste continuarea
New York cheesecake cu capsuni
Postat de: RuxyRux in PrajituriAm topit untul intr-un vas apoi am pus biscutii facuti pudra la blender si am amestecat bine. Am turnat blatul in forma de tort si am netezit sa uniformizez( am folosit telul pentru piure,...Citeste continuarea
Napolitane cu crema de biscuiti si...
Postat de: diana_k in PrajituriSe pune zaharul la caramelizat, se stinge cu 1 cana si jumatate de apa. Biscuitii se macina si se adauga peste siropul de zahar racorit, se pune si esenta de rom. Se ung doua foi de napolitana cu...Citeste continuarea
Negresă cu caramel şi piure de...
Postat de: diaconta in PrajituriPreparam mai intai sosul caramel . Untul taiat bucati il punem intr-o craticioara impreuna cu zaharul brun.Lasam pe foc mic pana cand zaharul se caramelizeaza.Luam cratita de pe foc si adaugam...Citeste continuarea
Novac în crustă de nucă de cocos...
Postat de: anomisana in PesteMai întâi am curăţat fileul de peşte de solzi, apoi l-am porţionat şi l-am presărat cu condiment de peşte şi l-am lăsat la rece până am pregătit celelalte...Citeste continuarea
Negresă supercicolatoasă
Postat de: LadyCrs in PrajituriAm separat albușurile de gălbanușuri. Untul l-am frecat cu zahărul bine bine dupa care am adăugat cele 4 gălbenușuri unul câte unul. Apoi am cernut făina și cacaoua și le-am pus...Citeste continuarea
Negresa de post by Pusik
Postat de: medioto59 in Mancaruri de postSimplu...........se amesteca toate ingredientele rand pe rand pana la omogenizare. Turnam compozitia rezultata intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina. Dam la la cuptor si tinem circa...Citeste continuarea
Napolitana cu rahat si lamaie
Postat de: Sim0naWorld in PrajituriRahatul se da prin masina de tocat, apoi se da si lamaia (alegand samburii ptr ca da un gust amar cremei). Rahatul si lamaia se amesteca cu margarina, iar cu aceasta crema formata se ung foile de...Citeste continuarea
Negresa cu aroma de cafea
Postat de: LALY in PrajituriIntr-o cratita,amestecam laptele cu zaharul,pudra de cacao si cafeaua solubila.Punem pe foc si lasam pana da in clocot.Lasam 2-3 minute compozitia sa fiarba la foc mic,pana incepe sa se ingroase...Citeste continuarea
Negresa cu nucă - de post
Postat de: elucubratiiculinare in PrajituriCernem făina cu praful de copt într-un castron. Amestecăm apa cu zahărul într-o oală de inox ( ceva mai mare pentru că în ea vom amesteca toate ingredientele). Se pune oala...Citeste continuarea
Negresa cu aroma de cafea
Postat de: panacris in PrajituriLaptele, zaharul tos, pudra de cacao si cafeaua instant se amesteca si se pune la foc mic, pana dau in clocot. Se lasa sa fiarba, la foc mic, pana incepe sa se ingroase compozitia, se ia deoparte...Citeste continuarea