A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Negresa cu mascarpone si dulce de...

Postat de: LALY in Prajituri

Topim untul partial,apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare...Citeste continuarea

Nopti libaneze-“Layali libnan”

Postat de: Mihaela11_jo in Prajituri

Budinca de gris Intr-un vas se amesteca bine grisul,zaharul si laptele ; se pun pe aragaz la foc mediu amestecand incontinuu pentru a nu se forma cocoloase. Cand incepe sa fiarba ,se...Citeste continuarea

Negresa II

Postat de: susu in Prajituri

Nuca se prajeste putin in cuptor pentru a-i da o aroma. ½ din cantitate se macina fin si restul se toaca marunt. Se fierbe untul impreuna cu zaharul, laptele, cacaoa si  esentele....Citeste continuarea

Negresa cu crema ganache

Postat de: bitza in Prajituri

Blat negresa cu crema ganache Ciocolata rupta bucati se topeste impreuna cu untul. Ouale se mixeaza cu zaharul pana se topeste, apoi se adauga amestecul de ciocolata si unt; se...Citeste continuarea

Negresa a la Miha

Postat de: LUK in Prajituri

Haideti sa vedem cum se prepara aceasta delicioasa negresa Mixam bine ouale cu zaharul si cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul.Adaugam apoi uleiul si mixam in continuare.Punem...Citeste continuarea

Napolitana

Postat de: Onesta in Dulciuri

Lamaia se spala foarte  bine , se taie-n bucati si impreuna cu untul de la temperatura camerei si cu rahatul , se da(am scris corect) prin masina de tocat , obtinandu-se o pasta frumos...Citeste continuarea

Nudli

Postat de: Ubulika in Dulciuri

Se pun cartofii la fiert in coaja.Cand sunt gata,se lasa la racit,apoi se curata si se paseaza intr`un bol.Peste ei punem faina ,ouale si un praf de sare.Se framanta bine pana nu se mai lipeste de...Citeste continuarea

Novac cu legume la cuptor

Postat de: Sylvia in Peste

Cand preparam un peste de aceasta talie este pacat zic eu sa il lasam intreg si sa nu il facem filé, o operatiune simpla care nu necesita decat putina indemanare. Va prezint maniera mea de...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: eduard_09 in Prajituri

Se pun la fiert intr-un vas untul, cacaoa, laptele, zaharul,cafeaua si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Se lasa sa se raceasca bine, se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma si faina. Se...Citeste continuarea

Nuci sarate

Postat de: LUK in Aperitive / Garnituri

Nuca se stropeste cu putina apa cat sa se umezeasca ,se presara sare dupa gust,amestecam bine cu mainile si punem in tava de chec..sau ce alt atava doriti.Prajim in cuptor cca 10min la 145 de...Citeste continuarea

Negresa cu caise

Postat de: mimmi in Prajituri

Frecam crema untul cu zaharul,adaugam pe rand galbenusurile,cacaoa,faina,praful de copt,iaurtul,albusurile batute spuma si ciocolata. Ungem o tava de 22x28 cm cu unt,o tapetam bine cu zahar si...Citeste continuarea

Ness caffe frappe

Postat de: divainbucatarie in Cafea

Punem nessul, inghetata, laptele si zaharul intr-un blender, unde el vom mixa timp de 1 minut. Amestecul il turnam in pahar. Adaugam frisca, ciocolata topita, un praf de scortisoara si ciocolata...Citeste continuarea

Nuci umplute

Postat de: ella49 in Prajituri

Pentru aluat: Se amesteca ouale cu zaharul si uleiul pana ce se omogenizeaza,apoi se adauga faina cat cuprinde pana devine un aluat mai tare. Pentru crema: Se pune laptele la fiert cu...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Intr-o cratita punem zaharul ,laptele,margarina si cacaua. o punem pe foc si ii dam cateva clocote. luam cratita de pe foc si lasam sa sa raceasca acest sirop. separam albusurile de...Citeste continuarea

Noodles cu Perisoare Aromate

Postat de: dentistutza in Paste

Ceapa tocata fin se caleste in 4-5 linguri ulei pana se inmoaie bine. Se amesteca apoi cu carnea, ouale ,coaja rasa de lamaie si condimentele si se formeaza perisoare cat o nuca care se prajesc...Citeste continuarea

Negresa cu bezea

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Blatul: -se mixeaza bin toate ingredientele de mai sus..fara a le pune intr-o ordine anume -se toarna in tava cu hartie de copt (20/30 cm) se coace pana trece testul scobitorii...Citeste continuarea

Nescafe frappe

Postat de: Dya in Cafea

Asezam toate ingredientele intr-un blender (eu am folosit robotul de bucatarie) pentru cateva secunde sau atat cat este necesar pentru omogenizare.  Topim ciocolata si ornam paharul/cupa,...Citeste continuarea

Negruta

Postat de: ella87 in Prajituri

Batem galbenusurile cu margarina si cu un praf de sare, batem si albusurile separat, amestecam praful de copt cu faina o punem peste galbenus, adaugam si apa,esenta, dulceata si nuca tocata sau...Citeste continuarea

Nectar de fructe exotice

Postat de: mirela0911 in Bauturi

Am spalat fructele. Grapefruit-urile le-am stors iar mango si banana le-am dat la robot pana s-au facut ca pireul. In doua pahare am pus sucul de gref. Am adaugat cate o lgt de miere de albine...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: ella49 in Prajituri

Margarina,zaharul,cacao si apa se pun intr-o cratita la foc mic pana se omogenizeaza.Din aceasta compozitie se opresc 10 lingurite pentru glazura,apoi se lasa la racit. Intre timp se separa...Citeste continuarea

No-Bake Berry Cheesecake

Postat de: Anamaria7 in Torturi

Biscuitii se fac PRAF :P, apoi se pune untul topit si se amesteca bine. Compozitia se apasa pe fundul unei forme rotunde. Daca nu avem una cu pereti detasabili, cel mai bine e sa punem celofan pe...Citeste continuarea

Nescafe frappe

Postat de: MotanLaOale in Cafea

Se pune in blender crema de nes cu laptele si se mixeaza bine. Se adauga si parfeul si se mixeaza bine. Se toarna in pahar si se orneaza cu frisca si un praf de nes. En nu am avut frisca...Citeste continuarea

Negresa cu sos de caspsune

Postat de: AndreeaJ in Prajituri

Mai intai am topit ciocolata impreuna cu untul intr-o craticioara pusa pe baie de abur, apoi am lasat sa se raceasca. Am curatat capsunele si le-am taiat bucati, dupa care le-am pus in...Citeste continuarea

Negresa cu nuci si stafide

Postat de: sufletista in Prajituri

 untul la temperatura camerei se freaca cu zaharul pana devine pufos, se adauga ouale si se mixeaza dupa fiecare. Se adauga esenta si laptele dupa care se adauga faina amestecata cu cacao si...Citeste continuarea

Napolitana cu caramel

Postat de: miha in Prajituri

Va mai aduceti aminte de caramelul acela curgator ? :)) Eu am ramas cu gandul la el si dupa cateva zile de of-uri si suspine :)) m-am hotarat sa-l fac din nou. De data aceasta in alta...Citeste continuarea

Negresa cu nuci, fistic si bezea

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Topim ciocolata in bain-marie. La fel procedam si cu untul. Amestecam ouale cu zaharul pana devin cremoase. Adaugam untul, apoi ingredientele solide, esenta de vanilie, coaja de portocale, nucile...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: panacris in Prajituri

Zahărul, untul, laptele şi 2 linguri de cacao se topesc la foc mic. Din această compoziţie se pun deoparte 20 de linguri. Restul se răceşte şi apoi se adaugă cele 4 gălbenuşuri pe...Citeste continuarea

Napolitane cu ciocolata

Postat de: jolinutza in Prajituri

Se pune apa la fiert cu zaharul pana se face un sirop,apoi se adauga margarina sa se topeasca. se pune faina si cacaoa se amesteca cu laptele praf si cocosul si se adauga in compozitie! Se...Citeste continuarea

Negresa cu branza de vaci

Postat de: miha in Prajituri

Margarina o topim partial la microunde, apoi o mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul (de preferat pudra) si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Ciocolata o topim la microunde impreuna...Citeste continuarea

Negresa cu cafea

Postat de: Criss in Prajituri

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul si esenta de vanilie pana se omogenizeaza. Adaugam unul cate unul cele 6 oua si mixam bine dupa fiecare. Nu adaugam urmatorul ou decat dupa ce oul...Citeste continuarea

Napolitane cu caramel si cocos

Postat de: gaby_d in Prajituri

Punem zaharul intr-o craticioara , la foc mic. Amestecam mereu pana capata culoarea chihlimbarului si este topit complet. Dam deoparte si adaugam frisca (grija la abur si reactii)...Citeste continuarea

New York Cheesecake

Postat de: dentistutza in Prajituri

Baza -se tapeteaza cu hartie de copt o forma cu fund detasabil.  Biscuitii se amesteca cu zaharul, coaja de portocala si untul topit pana se absoarbe  tot untul. Se pune amestecul in...Citeste continuarea

Negresa glazurata

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Prajituri

Intr-o oala cu fundul mai gros pui fulgii de ciocolata, apoi adaugi untul topit si pui la foc mic, amestecand des, pana se topeste ciocolata, apoi adaugi zaharul si continui sa amesteci pana se...Citeste continuarea

Negresa (insiropata)

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Blat. Se pun la fiert untul cu laptele , zaharul, praful de sare si cacaua Din momentul in care incep sa fiarba lasam inca doua minute, apoi oprim focul si lasam la racit. Intre timp separam...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: miha in Prajituri

Untul moale la temperatura camerei se bate cu zaharul, pana devine pufos. Ciocolata se topeste la microunde si se adauga cate putin in crema de unt. Urmeaza ouale, unul cate unul, mixand bine...Citeste continuarea

Nectar de mere cu kiwi si dulceata

Postat de: adasev12 in Cocktail

mai intai am curatat merele si le-am taiat in patru, le-am pus la fiert in apa plata cu 1 lamaie si zaharul si o jum l-ita de condimente...am pus la fiert si coaja de mar, fiindca raman multe...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: Dya in Prajituri

Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacaoa. Dupa ce da in clocot de cateva ori, se pune compozitia la racit. Se adauga apoi, pe rand, faina, praful de copt,...Citeste continuarea

New York Cheesecake

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Blatul: Biscuitii se faramiteaza la blender, sau cu un sucitor intr-o punga. Se pun intr-un vas biscuitii, zaharul si untul topit amestecand pana se omogenizeaza compozitia. Aici trebuie...Citeste continuarea

Nudli

Postat de: MIUTA in Dulciuri

Se pun cartofii la fiert in coaja in apa cu sare.Cand s-au fiert cartofii se curata de coaja si se zdrobesc ca un piure.Se pune uleiul,oul si faina.Se framanta dar in final v-a fi tot un aluat...Citeste continuarea

Negresa cu afine si ciocolata

Postat de: LUK in Prajituri

 Punem untul impreuna cu ciocolata rupta bucati si 3 linguri de lapte,la topit pe foc mic. Dupa ce s-au topit,omogenizam si  luam de pe foc. Intr-un vas punem cele 3...Citeste continuarea

Negrese de post

Postat de: Lore in Prajituri

Faina se amesteca cu drojdia, praful de copt, coaja de lamaie si portocala si cacao. Intr-un bol, se toarna apa minerala, zaharul, sarea, uleiul, vanilia si esenta de rom si se mixeaza pana se...Citeste continuarea

Negresa (de post)

Postat de: comanligia in Prajituri

Aluatul: se amesteca bine toate ingredientele,apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa cu margarina si cu o foaie de copt si se da tava la cuptor ptr a se coace,se face la final testul cu...Citeste continuarea

Negresa cu inima de cocos

Postat de: postavaru in Prajituri

Rupem ciocolata bucatele si punem pe foc mic impreuna cu untul si lasam sa se topeasca. Cand s-au topit stingem focul si adaugam zaharul. Amestecam pana se dizolva. Lasam apoi sa se racoreasca...Citeste continuarea

Negresa cu nuci si sos de cafea

Postat de: AndreeaJ in Prajituri

Nucile se curata, se prajesc usor, apoi se toaca mare, untul se taie cuburi, cacaoa se cerne peste unt impreuna cu zaharul. Se adauga toate peste laptele rece si se pun la foc amestecand...Citeste continuarea

Nugat din foi de cereale de orez

Postat de: cismaru_nicoleta in Dulciuri

Zaharul si mierea se pun la topit intr-o lingura de apa. Cand zaharul si mierea s-a topit se aduga albusurile batute bine spuma in care s-a batut si intaritorul de frisca. Se amesteca bine...Citeste continuarea

Napolitane II

Postat de: laylalala in Prajituri

Bate albusurile spuma cu un praf de sare. Intr-un vas bate galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie. Incorporeaza untul topit si untura, turnand cate putin si amestecand continuu. Adauga...Citeste continuarea

Negrese americane

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Am topit untul si apoi am adaugat cacaoa amestecand bine. Am adaugat apoi zaharul si a iesit o crema foarte ciocolatoasa. Am adaugat vanilia, faina si la urma praful de sare.  Nu am avut nevoie...Citeste continuarea

Nuci umplute

Postat de: bitza in Prajituri

Coji: Ouale se mixeaza cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga untul topit si uleiul;se omogenizeaza.Praful de copt se amesteca cu 750 g faina si se incorporeaza treptat.Trebuie sa...Citeste continuarea

Napolitane

Postat de: laylalala in Prajituri

Incinge aparatul de copt aluat de napolitane. Pentru aluat, bate untul cu zaharul. Incorporeaza ouale. Adauga faina amestecata cu bicarbonat alternand cu laptele caldut. Coace foile pe rand...Citeste continuarea

Negrese indragostite

Postat de: bitza in Prajituri

Ciocolata se topeste impreuna cu untul si se omogenizeaza;se lasa la racit.Cand amestecul de unt si ciocolat este rece se adauga cele doua oua pe rand,mixand bine dupa fiecare.La sfarsit se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]