A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Nebunie cu visine

Postat de: cristinne in Prajituri

Se separa ouale. Se bat albusurile f bine, se adauga zaharul peste ele si se bat pana se topeste zaharul (eu pun pudra ca sa fiu sigura ca se topeste repede)  Se bat separat galbenusurile cu...Citeste continuarea

Naut cu spanac

Postat de: articook in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie mare, puneti uleiul de masline si adaugati ceapa, usturoiul si o lingura de condimentele {formata din chimen, ardei iute, semnite de mustar} si lasati-le aproximativ 5 min....Citeste continuarea

Negresa ca la mama acasa

Postat de: Valentina in Prajituri

Margarina / untul se freaca cu 300 g zahar. Se adauga cacaoa, nucile, faina si praful de copt stins cu lamaie. Albusurile se bat spuma. Se amesteca cele doua compozitii si se baga la cuptor. Se...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: susu in Prajituri

  Punem untul, zaharul, laptele si cacao intr-o cratita si fierbem la foc potrivit 10min. Din aceasta compozitie oprim 16 linguri in care adaugam 100g ciocolata amaruie. Omogenizam bine...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: Julie in Prajituri

Se amesteca bine uleiul cu zaharul si apoi se adauga pe rand: apa,bicarbonatul, faina si celelalte ingrediente.Se amesteca bine si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace,...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: Ubulika in Prajituri

Se pune pe foc laptele + zahar + cacao. Apoi se adauga margarina, lasandu-se pe foc pana se topeste . Compozitia se da un pic la rece dupa care se adauga galbenusurile frecate . Peste compozitie...Citeste continuarea

Nigerian chicken stew (stew...

Postat de: Roxana in Pui

Se fierbe puiul ca pentru supa, cu vegeta si cimbru. De obicei il gatesc cu o seara inainte. NU se fierbe prea mult, riscati sa se imprastie in sos. Supa de pe pui se va folosi la sfarsitul...Citeste continuarea

Nutella

Postat de: laylalala in Dulciuri

Incinge o tigaie la foc potrivit si prajeste alunele 5 minute pana se rumesc usor.Lasa-le sa se raceasca 5 minute, apoi freaca-le cu un prosop de bucatarie pentru a inlatura coaja. Mizeaza...Citeste continuarea

Napolitane cu crema alba de vanilie...

Postat de: laylalala in Prajituri

Pentru crema, se pun intr-o cratita, pe foc potrivit, zaharul, mierea, apa si zeama de lamaie si se amesteca.Se lasa siropul sa fiarba apoi se ia de pe foc.Intre timp, se bat albusrile spuma cu un...Citeste continuarea

Napolitane cu crema alba si cereale...

Postat de: laylalala in Dulciuri

Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun zaharul, mierea, apa si zeama de lamaie si se amesteca.Se lasa siropul sa fiarba apoi se ia de pe foc.Intre timp, se bat albusrile spuma cu un praf de sare...Citeste continuarea

Nutty pasta

Postat de: Brindusa in Spaghete

Mixeaza (cu blenderul vertical) alunele, ustuoiul, patrunjelul si menta dupa gust. La sfarsit adauga uleiul. Fierbe pastele al dente in apa cu sare. Cand sunt gata scurge-le de apa si...Citeste continuarea

NUCI UMPLUTE

Postat de: ramo_cata in Prajituri

Se freaca untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat,se adauga nuca macinata si oul.se amesteca.se adauga coaja de portocala , esenta de rom si sarea,se amesteca..faina se amesteca cu cacaua si se...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: vero_closca in Prajituri

Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt).cand se raceste,torni deasupra o glazura de...Citeste continuarea

Naut cu legume si carne

Postat de: miha in Pui

Nautul il vom pune peste noapte la inmuiat in apa rece. A doua zi apa se arunca. Carnea se fierbe 10 minute in apa cu putina sare. Punem nautul intr-o cratita impreuna cu carnea, adaugam...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Se mixeaza bine ingredientele mai sus enumerate pana ce zaharul este topit complet,se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana se coace.Dupa ce s-a copt se scoate...Citeste continuarea

Nuca cu miere de albine

Postat de: mihaelar63 in Mancare copii

nuca se fierbe 10 minute dupa care se scurge . se pune nuca intr-un borcan si se pune miere de albine peste ea . Citeste continuarea

Negresa

Postat de: pusikmea in Prajituri

Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt). Cand se raceste,torni deasupra frisca si...Citeste continuarea

Negresa cu nuci(de post)

Postat de: bitza in Prajituri

Intr-un castron mare se amesteca zaharul,uleiul,coaja de lamaie,zaharul vanilat,gemul si apa pana devine o compozitie omogena.Apoi adaugam in ploaie faina amestecata in prealabil cu praful de copt...Citeste continuarea

Naut cu busuioc si salata de iarna

Postat de: anisoara in Mancaruri de post

pentru Salata de iarna   avem nevoie de legume marinate sau murate.  Modul de preparare : Se spala bine nautul sub jet de apa. Se toarna boabele  intr-o cratita si...Citeste continuarea

Negreasa de post cu glazura

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Apa se pune cu zaharul si se amesteca pana acesta se topeste. dupa care se adauga uleiul,faina treptat,cacaoa,praful de copt,esenta si coaja de portocale. copmpozitia obtinuta se pune intr-o...Citeste continuarea

Negresa cu cocos si glazura de...

Postat de: rivka in Prajituri

Pe foc intr-o oala se pun impreuna zaharul cu margarina si cacaoa si apa pana se topeste zaharul amestecandu-se incontinuu cu o lingura de lemn. Ouale se separa albusurile de...Citeste continuarea

Negresa cu glazura de ciocolata

Postat de: marianascarlat in Prajituri

Laptele,zahărul şi cacao se pun într-o cratiţă pe foc şi se fierb, amestecând mereu, până se obţine o cremă ca o smântână, după care se dă la răcit. Se...Citeste continuarea

Neptun lux

Postat de: Anastasia in Aperitive / Garnituri

1. Se fierb pastele in apa cu sofran , boia ,curcuma ,se scurge apa si se lasa sa se raceasca bine. 2. Se prepara sosul din ceapa , zahar sos soia si sos peste, 1 lingura apa si usturoi se...Citeste continuarea

Naut prajit

Postat de: Mama_Lizica in Aperitive / Garnituri

Daca ai naut uscat, il lasi la inmuiat cam 24 de ore cu 2-3 frunze de busuioc si nu mai e nevoie sa il fierbi, sau il lasi doar o noapte si il mai fierbi cam 30 minute. Daca e la conserva,...Citeste continuarea

Nuci umplute

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Se amesteca bine ingredientele (fara faina) pana se topeste zaharul dupa care incepem sa o punem si pe aceasta cate putin pana obtinem un aluat potrivit. Facem bilute mai mici si le punem in...Citeste continuarea

NUGA

Postat de: madi_marin in Prajituri

Albusurile se pun intr+un vas la bain+marie si se bat spuma tare cu zaharul si mierea incalzita in prealabil . Se bat pana se tin tare pe paletele mixerului. Se dau deoparte si se amesteca cu...Citeste continuarea

Negresa de post, cea mai spornica...

Postat de: nyana in Prajituri

Iata cum se prepara Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta Amestecam apa cu zaharul, uleiul si cacaua cernuta. Adaugam faina, praful de copt, nuca pisata si gemul. Omogenizam...Citeste continuarea

Negresa cu crema de branza

Postat de: Sabina in Prajituri

Intr-un vas topim ciocolata impreuna cu untul, esenta de vanilie si zaharul, adaugand un praf de sare. Luam de pe foc si amestecam continuu pana se racoreste si incorporam pe rand cele doua oua....Citeste continuarea

Negresa

Postat de: rivka in Prajituri

Zaharul impreuna cu cele 6 linguri pline de cacao, margarina si cam jumatate de cescuta de apa se pun impreuna intr-o oala si pe foc se amesteca sa nu se prinda de fund pana se topeste margarina....Citeste continuarea

Natillas de caramel

Postat de: sandytza in Dulciuri

Se pune intr-o craticioara 50 gr zahar impreuna cu apa si se pun pe foc sa se faca caramel. Cand caramelul este gata se adauga 800 ml lapte si se lasa pe foc pana se topeste tot caramelul. In timp...Citeste continuarea

Natillas de ciocolata

Postat de: sandytza in Dulciuri

Se pune intr-o craticioara pe foc 800 ml lapte impreuna cu ciocolata si se amesteca pana se topeste ciocolata. Nu trebuie sa fiarba. Se lasa la racit. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul...Citeste continuarea

Nectar de caise

Postat de: Bunica in Sirop / Compot

Se spala caisele,se rup in jumatati ,se pun intr-o oala la fiert. Apa sa acopere de 3 degete caisele. Se lasa sa fiarba inca 5 minute dupa ce au inceput sa clocoteasca.Se scot cu o paleta, se...Citeste continuarea

Negresa cu inima de cocos

Postat de: miha in Prajituri

Topim ciocolata cu untul la foc mic.Stingem focul,adaugam tot zaharul si amestecam.Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam ouale,pe rand,amestecand bine dupa fiecare.Adaugam si...Citeste continuarea

NECTAR DE PAPADIE

Postat de: Roda in Sirop / Compot

1.Florile de papadie se lasa in apa rece timp de o zi. 2.Se spala ,se amesteca cu lamaile taiate marunt ,cu coaja cu tot, se toarna amestecul intr-o cratita cu 500ml. apa si se fierbe 15...Citeste continuarea

Negresa cu migdale

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Untul se pune la topit in cuptorul de micounde, apoi se amesteca cu cacaoa, zaharul si ouale. Separat se amesteca componenetele uscate: faina, praful de copt si sarea. Migdalele se taie marunt si...Citeste continuarea

Nuci

Postat de: yammy in Prajituri

-se pune intr-un castron galbenusurile cu zaharul si cu untul, se freaca -se bat albusurile spuma -se adauga albusurile la galbenusuri -se adauga faina, bicarbonatul - pana se formeaza un...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: yammy in Prajituri

- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul+ laptele+gemul. Se amesteca, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa. - compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt -se coace in...Citeste continuarea

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]