A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tagliatelle la tigaie, cu unt si...

Postat de: RODIMUR in Paste

Pastele făinoase se pun la fiert, în apă clocotită cu sare, pentru 8-10 minute. Între timp se pregătesc celelalte ingrediente. Se răzuiește o jumătate din cantitatea de...Citeste continuarea

Tocana de gnocchi cu carne de porc

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea de porc se spala, se taie cuburi si se pune intr-un ceaun cu ulei de masline, sa se rumeneasca putin pe toate partile. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba carnea. Cand carnea e...Citeste continuarea

Tort martisor

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Am folosit o forma de tort cu diametrul de 18 cm, tapetata cu hartie de copt. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, apoi am adaugat zaharul si am continuat sa mixez pana am...Citeste continuarea

Tagliatelle cu sunculita taraneasca...

Postat de: mirela0911 in Paste

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. La final, se strecoara, se clatesc sub un jet de apa rece apoi se lasa sa se scurga de apa. Ceapa se taie marunt....Citeste continuarea

Tarte cu peste

Postat de: cristina1985 in Peste

Codul se lasa la dezghetat. Eu l-am gatit mai dietetic,l-am fiert intr-o tigaie,cu putina apa  ,sare si am pus capac.A durat 50 minute,fara sa-l intorc.(se mai poate adauga apa, daca...Citeste continuarea

Tarta cu ceapa si bacon

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Umplutura : Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Caliti-o in putin ulei si 60 g unt, timp de 20 minute cu capac, timp in care mai amestecati din cand in cand. Apoi adaugati baconul...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci si sos de...

Postat de: RODIMUR in Paste

Pastele se pun la fiert, conform recomandărilor de pe ambalaj, în apă clocotită cu sare.  Cât timp pastele fierb, se pregătesc ciupercile și sosul. Ciupercile se...Citeste continuarea

Tocana de cartofi cu scarita de...

Postat de: AdrianUdrea in Porc

Se portioneaza costita afumata, se spala bine si se pune la fiert in apa cat sa fie acoperita. Se curata ceapa, se toaca si se caleste in putin ulei, cu 2 catei de usturoi taiati rondele. Se...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci si afumatura

Postat de: RODIMUR in Paste

Afumătura se feliază și se prăjește ușor în ulei suficient și la foc mic, după care se transferă în alt vas. Se curăță ciupercile, se spală în câteva ape,...Citeste continuarea

Tarta cu carne tocata, mozzarella...

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Preparăm mai întâi umplutura de carne tocată. Punem uleiul la încins și călim în el ceapa tocată solzișori, morcovul tocat cubulețe sau dat pe răzătoare și 2...Citeste continuarea

Tocana de legume cu vita

Postat de: Retetegg in Vita

Pulpa de vitel se taie cuburi. Se pune la calit in ulei si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se lasa 2-3 minute la foc mare, apoi se adauga 1 ceasca de apa si se acopera cratita cu un...Citeste continuarea

Tort Ferrero Rocher (1300 de retete)

Postat de: sufletista in Torturi

Blat -mixam albusurile spuma cu un praf de sare si zeama de lamaie, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare, adaugam uleiul si...Citeste continuarea

Taitei cu kaiser, unt si cașcaval,...

Postat de: RODIMUR in Paste

Cât timp se fierb tăițeii (8-9 minute) în apă clocotită cu sare, se răzuiește cașcavalul pe răzătoarea mică și se feliază subțire kaiserul. Când tăițeii au...Citeste continuarea

Terci de ovaz cu fructe

Postat de: cristeena20 in Mancare copii

Curatam marul si para; le taiem cubulete; Alegem fructele mai moi si bine coapte. Punem laptele cu fructele si putina coaja de portocale mai intai la fiert la foc mic-sa se inmoaie fructele;...Citeste continuarea

Toba de casa

Postat de: claudiaO in Mezel de casa

Capul de porc il curățăm, eventual mai parlim pe ici pe colo daca mai este nevoie. După ce il spălăm, punem la fiert cu apa rece, cat sa acopere de vreo palma.Tot aici punem si urechile...Citeste continuarea

Tocanita rosie cu ficatei si piept...

Postat de: mihaelar63 in Ficat

Ficateii se tin in apa rece cateva ore. din cand in cand se schimba apa . Punetii ficateii  la scurs intr-o sita de excesul de lichid . Feliati mai marunt pieptul de pui afumat ....Citeste continuarea

Taitei cu cascaval si telemea, la...

Postat de: RODIMUR in Paste

Se răzuiește cașcavalul pe răzătoarea fină, iar telemeaua se taie cubulețe. Se fierb tăițeii în apă clocotită cu sare și când sunt gata, se strecoară, se clătesc cu...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata, nuca si...

Postat de: mirela0911 in Torturi

Amandoua blaturile se pregatesc la fel, atat doar ca unul va iesi mai gros care se va taia in doua, dupa racire, iar celalalt va iesi mai subtire si va ramane asa. Blaturi: Se separa ouale....Citeste continuarea

Tocanita de pipote si inimi

Postat de: ladydi in Mancaruri cu carne

Taiem ceapa solzisiori, o calim in putin ulei, presaram boia si adaugam inimile si pipotele spalate si curatate. Turnam apa cat sa le acopere, potrivim gustul de sare si piper si lasam sa...Citeste continuarea

Toba

Postat de: antici_gabytza in Mezel de casa

Spalam ficatul, rinichiul, urechile, limba si soricul sa nu aibe sange pe ele. Le punem la fiert impreuna cu bucati de carne, sare, piper si foile de dafin. Lasam sa fiarba, dar ficatul fierbe...Citeste continuarea

Tochitura cu bere neagra

Postat de: violeta30 in Porc

Am avut cativa carnaciori si carne ramase de la gratarul de ieri. Am pus in cratita uleiul, ciupercile feliate, carnea proaspata taiata cuburi si inimioarele cu pipotele de pui. Le-am lasat sa...Citeste continuarea

Tartine cu pasta din file de hering

Postat de: RODIMUR in Peste

Mai întâi se prepară pasta de pește, mixând bine fileul de hering cu: ceapa galbenă, tăiată foarte fin, untul, sarea și zeama de lămâie. Se taie fiecare...Citeste continuarea

Tocana mixta cu carnati de casa

Postat de: eumimi in Porc

Taiem carnatii rondele, iar carnea o tocam cubulete.  Punem carnatii si carnea in ulei incins la calit pentru 4-5 minute, apoi adaugam ceapa tocata si mai lasam cateva minute pana cand...Citeste continuarea

Tarta cu foietaj, ciuperci si peste

Postat de: rocsi_1612 in Peste

Ceapa curatata o tocati marunt, ardeiul kapia curatat de cotor si seminte, il faceti cubulete. Ciupercile le spalati, le scurgeti si le tocati in robot, dar nu foarte marunt. Desfaceti conservele,...Citeste continuarea

Tort festiv salata de boeuf

Postat de: gurita_ta2005 in Salate

Cartofii se pun in coaja la fiert in apa cu sare. Pulpa de manzat se curata de pielite si se pune la fiert. Mazarea o scurgem de zeama si o punem intr-un castron. Castravetii se taie...Citeste continuarea

Taitei cu creveti si varza de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Fructe de mare

Crevetii se decongeleaza, daca este cazul si se curata. Intr-un bol, se amesteca 2 linguri miere cu otetul, sosul de soia si ghimbirul. Se adauga crevetii si se lasa la marinat minim 30 de...Citeste continuarea

Tortellini cu rosii cherry si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Tortellini

Se indeparteaza tulpinile de la cavolo nero si se taie frunzele in bucati mici. Rosiile se taie in jumatati, iar usturoiul se piseaza.  Pastele se fierb conform instructiunilor de pe...Citeste continuarea

Tocana de legume

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Mai întâi se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se spală și se taie sub formă de rondele, sau de triunghiuri, dar de dimensiuni mai mari. (Toate legumele...Citeste continuarea

Tort aperitiv, pentru zilele cu...

Postat de: RODIMUR in Peste

Se taie blatul (pâinița) în trei felii. Se curăță și se spală cele două cepe. Una din ele se taie foarte mărunt, pentru pasta de pește, iar cealaltă se taie rondele/felii....Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si crema...

Postat de: mirela0911 in Retete Montare D’oro

Blatul: Se separa ouale. Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul si se mixeazsa pana se obne o spuma densa ca pentru bezea. Se adauga apa si se mai mixeaza...Citeste continuarea

Tort cu creme de ciocolata si...

Postat de: merisor67 in Retete Montare D’oro

Pregătim blatul de tort. Pornim cuptorul la 180 de grade C. Separăm albușurile de gălbenușuri și presărăm puțină sare peste ele. Mixăm albușurile până devin spumoase,...Citeste continuarea

Tort cu trei blaturi si trei creme

Postat de: Pungasa_Rogue in Retete Montare D’oro

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Blat cu cacao: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se mixeaza apoi cu zaharul pana cand devin ca...Citeste continuarea

Turtite cu magiun, la tigaia grill

Postat de: RODIMUR in Piine

Se pune făina albă amestecată cu sarea în vasul pentru frământat și în adâncitura făcută în mijloc se pune drojdia mărunțită și zahărul. Se adaugă...Citeste continuarea

Tort cu fructe uscate si turron

Postat de: sufletista in Retete Montare D’oro

Blat- mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul,adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa,adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare. Dupa ce...Citeste continuarea

Tiramisu cu dulceata de lapte

Postat de: panacris in Retete Montare D’oro

Brânza mascarpone se amestecă energic cu dulceața de lapte și smântâna pentru frișcă Montare D'oro. Gelatina se prepară conform indicațiilor de pe ambalaj (se   pune...Citeste continuarea

Toba de casa

Postat de: dantes in Mezel de casa

Stomacul de porc l-am cumparat din magazin, el trebuie spalat bine in mai multe ape caldute. Maruntaiele de porc si carnea se vor spala bine si se vor portiona in bucati potrivite si se vor...Citeste continuarea

Tort Bradut de Craciun

Postat de: ancutsa in Retete Montare D’oro

  Pentru blatul: se bat spumă, cu mixerul, albuşurile cu un praf de sare, se adaugă zahărul, apoi gălbenuşurile unul câte unul. Se toarnă în fir subţire uleiul,...Citeste continuarea

Tort cu frisca Montare d'oro

Postat de: camiionescu in Retete Montare D’oro

Se pregătesc ouale, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu praful de sare până devin spumă. Se adaugă zahărul, esentele, uleiul si laptele si se omogenizeaza...Citeste continuarea

Tort cu crema de lamaie si afine

Postat de: simona72 in Retete Montare D’oro

Pentru blat: toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza impreuna cu praful de sare pentru 3-4 minute. Se adauga...Citeste continuarea

Tocana de opintici-reteta de post

Postat de: abetina in Mancaruri de post

  Se curata buretii, se clatesc si se fierb foarte bine, apoi se clatesc in multe ape; se pot pune intr-o strecuratoare pentru a nu se pierde prin chiuveta, se toaca marunt si asteapata sa...Citeste continuarea

Tocana de cocosei

Postat de: abetina in Mancaruri cu carne

Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa, se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate, morcovii tocati rondele, ceapa tocata marunt, telina cuburi, ardeii cubulete, sare, ierburi...Citeste continuarea

Turte cu cartofi

Postat de: antici_gabytza in Piine

Curatam cartofi si ii spalam. Dupa care ii taiem cubulete si ii punem la fiert impreuna cu putina sare. Intre timp pregatim maiaua din drojdia, laptele caldut si zaharul. Scurgem apa de...Citeste continuarea

Tocana cu carnat, ciuperci si lapte

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Ceapa se curata si se toaca marunt. Carnatul afumat se taie felii subtiri  Carnatul proaspat l-am oparit cu apa fierbinte si l-am lasat sa dea un clocot. Se...Citeste continuarea

Tort cu mousse de nuci, portocale...

Postat de: diaconta in Retete Montare D’oro

Pentru blat am folosit o reteta pe care o fac aproape de fiecare data când pregatesc tort. Reteta este foarte simpla si reusita este sigura. Ouale întregi le-am mixat cu un...Citeste continuarea

Tort cu crema de mascarpone si cafea

Postat de: mirela0911 in Retete Montare D’oro

Blatul: Intr-un bol se amesteca bine toate ingredientele uscate: faina, zaharul, cacaua, cafeaua instant, sarea si praful de copt. In alt bol se pun ouale, uleiul, iaurtul si esenta de vanilie....Citeste continuarea

Tort Castanola

Postat de: andaoana in Retete Montare D’oro

Pregatim pentru blat o tava de 20 cm/30 cm pe care o tapetam cu hartie de copt. Pornim cuptorul ca sa se incalzeasca la 180 grade C. Intr-un castron inalt albusurile de la cele 7 oua le...Citeste continuarea

Tort din turta dulce, cu jeleu de...

Postat de: simona72 in Retete Montare D’oro

Pentru turta dulce: intr-un bol se pun ouale si zaharul. Se amesteca cu un tel pana sunt bine incorporate. Se adauga mierea si melasa se amesteca cu telul, se transfera pe foc la flacara cea mai...Citeste continuarea

Tocanita din inimioare de pui cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Ceapa, ardeii si rosiile se toaca.  Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie si se soteaza ceapa cateva minute, pana devine translucida. Apoi se adauga ardeii si rosiile si se mai lasa la...Citeste continuarea

Tocanita de porc (reteta ungureasca)

Postat de: momo121 in Porc

      Intr-o tigaie incapatoare topim untura, iar cand s-a incins, punem chimenul si lasam sa sfaraie putin si sa se simta aroma. Adaugam carnea si o amestecam bine pe toate partile...Citeste continuarea

Tort Red Velvet festiv

Postat de: Veronica22 in Retete Montare D’oro

Blat: Untul se mixeaza bine cu zaharul pana devine cremos. Adaugam cate un ou pe rand in timp ce continuam sa mixam. Amestecam colorantul rosu in laptele batut. Faina se amesteca cu cacaua...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]