A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cartofi si sparanghel verde

Postat de: panacris in Mancaruri de legume

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă într-un vas încăpător, cca. 30 minute, semiacoperit. După ce au trecut testul scobitorii sau al furculiței, adică să...Citeste continuarea

Cornulete aperitiv

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Se intinde foaia de aluat pe blat si se netezeste cu sucitorul. Se taie in doua pe lungime si fiecare jumatate in triunghiuri. Se pune pe fiecare triunghi ketchup, sunca si branza topita....Citeste continuarea

Coaste de caprioara in sos de rosii...

Postat de: katty in Mancaruri cu carne

Coastele portionate in bucati potrivite le spalam bine si le punem intr-un vas. Adaugam foile de dafin, cimbru, piperul, oregano si vinul si amestecam bine. Punem vasul la frigider pentru...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu loboda

Postat de: katty in Ciorbe

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa fin, ardeiul gras cubulete, morcovul il radem pe razatoarea mare, iar cartofii ii taiem cubulete putin mai mari. In uleiul incins punem la calit mai...Citeste continuarea

Ciorba radauteana de pui

Postat de: VI in Ciorbe

Mai intai curatam legumele, le spalam bine si le tocam marunt cu cutitul, apoi le calim in uleiul incins. Stingem cu 6 litri de apa si dam focul mare. Cand apa da in fiert, punem bucatile de...Citeste continuarea

Cartofi striviti la cuptor, cu branza

Postat de: Bucataras in Mancaruri de legume

 Spala bine cartofii si pune-i la fiert cu tot cu coaja.  Scurge-i bine de apa, cand au fiert.  Tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt, apoi pune cartofii in ea si...Citeste continuarea

Costite de vitel cu cartofi si...

Postat de: mihaelar63 in Vita

 Costita de vitel se portioneaza. Legumele se curata si se spala . Carnea se pune la fiert cu patrunjelul radacina , morcovii , ceapa , foaia de dafin si sare ....Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu cabanos si...

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se spala si se lasa sa se zvante . Cabanosul se taie rondele subtiri . Se scot piciorusele de la ciuperci si se blendeaza in vasul mixerului impreuna cu verdeata ,...Citeste continuarea

Copanele de pui in sos tomat, cu...

Postat de: RODIMUR in Pui

Copănelele de pui se curăță, se spală și se lasă într-o strecurătoare, ca să se scurgă de apă. Se curăță cepele și usturoiul, se spală și se mărunțesc. Se prăjesc...Citeste continuarea

Ciorba de loboda cu maruntaie de pui

Postat de: katty in Ciorbe

Spalam bine carnea de pui si o punem la foc intr-o oala, acoperita cu apa rece. Spumam bine, apoi adaugam ceapa, morcovul si ardeiul gras tocate fin. Fierbem pana carnea si legumele sunt moi,...Citeste continuarea

Ciorba de spanac cu cartofi, iaurt...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Puneti costita afumata la fiert. Intre timp curatati, spalati si taiati legumele. Taiati marunt ceapa si usturoiul. Feliati morcovii. Sotati legumele pregatite usor in ulei si turnati...Citeste continuarea

Cheeseburger

Postat de: Constelatialeu in Vita

Carnea tocata o amestecam cu condimentele, dupa gust, apoi o lasam sa se odihneasca cca 20 min, dupa care o impartim in 8 bile de 125 g fiecare. Se pot modela cu mana, cu forma speciala sau cu...Citeste continuarea

Chifle pentru burger

Postat de: Constelatialeu in Piine

Mai intai am topit untul si l-am lasat sa se raceasca, nu de tot, sa fie doar foarte putin caldut. In bolul de la mixer am pus faina cernuta, in mijloc am pus drojdia uscata, oul, zaharul, pe...Citeste continuarea

Cartofi cu ciuperci si ierburi...

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de legume

Am curatat cateii de usturoi. I-am taiat. Am scos si frunzulitele de pe crengute si am maruntit frunzele de salvie. Le-am pus toate intr-un castron impreuna cu condimentele si ulei de masline....Citeste continuarea

Ciorba de cartofi noi, cu loboda si...

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Se curăță rădăcinoasele, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă, când este...Citeste continuarea

Chiftele in sos de morcovi si ceapa

Postat de: ReteteAlina in Mancaruri cu carne

Chiftelele: Carnea tocata se amesteca cu oul, pesmetul, ceapa tocata marunt, catelul de usturoi dat pe razatoarea cu gaurile mici, sare, piper si boia dupa gust. Se formeaza chiftelele si se...Citeste continuarea

Cartofi cu oregano la slow cooker...

Postat de: Bunica in Mancaruri de legume

Cartofii ii cureti, speli si ii tai in sferturi. Impreuna cu condimentele, apa, se pun in vasul "cioroiului" Crock-Pot. Fixezi pe functia High si lasi o ora si jumatate la copt....Citeste continuarea

Ceafa la tigaie cu sos

Postat de: katty in Porc

Carnea spalata si zvantata se condimenteaza cu cimbru. sare  si piper. Punem carnea la prajit intr-o tigaie in uleiul incins. Intoarcem carnea pe ambele parti sa se rumeneasca frumos, apoi...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde

Postat de: cristinutanicolita in Ciorbe

Salata se spală foarte bine. Apa se pune la fiert.  Ceapa si morcovul se curăță și se spală.  Foile de ceapa se spală bine.  Se taie salata ,ceapa, morcovul,...Citeste continuarea

Chiftelute din peste

Postat de: Ksenya in Peste

  Pestele il decongelam si-l filetam, scoatem carnea de pe oase inlaturam pielea, inca odata verificam atent de oase. Va rezulta 700 g de file.  Painea o rupem bucatele si o punem...Citeste continuarea

Ciorba de salau

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Curatati si spalati legumele. Taiati marunt ceapa si telina. Morcovii se taie jumatati de rondele. Cartofii se taie cubulete. Rosia se toaca marunt. Se soteaza usor...Citeste continuarea

Chifle cu cascaval

Postat de: Bunica in Piine

Intr-un vas de framantat puneti faina . Peste care adaugati celelate ingrediente si framantati pana nu se mai lipeste de maini. Acopera cu un prosop curat si lasa la dospit 30 de minute....Citeste continuarea

Ciorba de pasare cu smantana

Postat de: Bunica in Ciorbe

Bucatile portionate, spalate se pun la fiert. Cand a inceput sa clocoteasca, se arunca apa ,se spala carnea si se pun iar la fiert. Cand carnea este aproape fiarta se pun legumele....Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu busuioc

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

 Fasolea boabe se spala si se pune la fiert in apa calduta, impreuna cu bicarbonatul de sodiu .  Din momentul in care incepe sa fiarba se mai lasa un clocot[ 10 minute ] ....Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu afumatura si...

Postat de: katty in Ciorbe

Radem morcovul pe razatoarea mare si tocam ceapa marunt. In uleiul incins punem morcovul ras si un praf de sare. Lasam la foc mic acoperit cu un capac pana se inmoaie usor, apoi adaugam ceapa....Citeste continuarea

Cartofi si ciuperci in stil italian

Postat de: ancutsa in Mancaruri de legume

  Se curăță și se spală cartofii, apoi se lasă în apă o oră pentru a ieși amidonul din ei și a ieși mai crocanți. Dacă nu aveți răbdare să-i lăsați în...Citeste continuarea

Ciocanele de pui, cu vin si...

Postat de: RODIMUR in Pui

Pulpele se curăță de tuleie și de pielea galbenă, groasă de la bază. Se spală bine, în două-trei ape, apoi se pun la scurs, în strecurătoare. Se spală usturoiul și...Citeste continuarea

Ciorba deasa de varza cu costita...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Costita afumata de porc se spala si se pune la fiert in 2 l apa . Pentru  scurtarea gatirii  folositi apa fierbinte obtinuta cu ajutorul fierbatorului . Ceapa si...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: trifadalia in Supe/Ciorbe

Se spala pieptul de pui  si se curata zarzavaturile.  Se pune o oala cu apa rece la foc, iar cand apa clocoteste se adauga carnea impreuna cu zarzavaturile sa fiarba. se spuneaza din...Citeste continuarea

Cozonac de carne

Postat de: mihaelar63 in Vita

 Carnea de vitel se toaca mai marunt . La fel tocati ceaopa verde si usturoiul verde . Painea se  marunteste rapid tot cu tocatorul si se inmoaie in lapte . Amestecati carnea...Citeste continuarea

Chifle cu leurda

Postat de: sufletista in Piine

Intr-un bol cernem faina amestecam cu sare si parmezanul ras prin razatoarea mica,facem o adancitura adaugam drojdia dizolvata cu zaharul si cca 100 ml apa calduta,acoperim si lasam la dospit 10...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi, cu carnati...

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul, păstârnacul și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și...Citeste continuarea

Ciorba de verdeturi

Postat de: Bunica in Ciorbe

Pune o oala de 3 l cu apa la fiert cam 2l. de apa in oala. Ceapa se curata,spala si se toaca marunt si se adauga in vasul cu apa. Radacinoasele curatate. spalate si tocate se adauga in vasul...Citeste continuarea

Caracatita in stil asiatic

Postat de: Ksenya in Fructe de mare

  Intr-o cratita punem apa la foc, cand a inceput sa clocoteasca, cu ajutorul unui cleste scufundam caracatita pentru 10-15 secunde si o dam deoparte. Apa o aruncam. Lasam sa...Citeste continuarea

Curry de tofu cu orez (Tofu Coconut...

Postat de: Bucataras in Vegan / Raw vegan

Scurge bine tofu de zeama si taie-l in cubulete, cam de 1cm.  Toaca marunt ceapa, usturoiul, ghimbirul si ardeiul iute. Pune o lingura de ulei la incins intr-o tigaie si adauga o...Citeste continuarea

Ciorba de pastai cu smantana

Postat de: sufletista in Supe/Ciorbe

Intr-o cratita mai mare calim morcovul impreuna cu sunculita taiata felii cca 3 min amestecand ocazional pentru a nu se arde. Adaugam ceapa si leurda tocate marunt,pasta de ardei,condimente...Citeste continuarea

Creveti, scoici marinate si urechi...

Postat de: panacris in Fructe de mare

  Ceapa și usturoiul curățate, tăiate jullien se pun la călit într-un vas wok, sau o tigaie mai înaltă ;) cu uleiul de fistic/alune/arahide, la foc iute, cca. 5 minute,...Citeste continuarea

Cea mai buna friptura de porc

Postat de: mihaelar63 in Porc

Cotletul de porc se taie pe jumatate si apoi se feliaza in felii mai groase. Usor cu ajutorul mainii se taseaza si se intinde cotletul; fraged de porc. Se prepara un amestec...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu praz si gorgonzola

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

 Ciupercile se curata de codite . Daca sunt foarte proaspete  si curate .,eu  nu le curat de pelita . Ungeti ciupercile cu ulei de masline  cu...Citeste continuarea

Ciorba de gulie

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Legumele se curata si se spala . Gulia trebuie curatata de partea inferioara care este mai atoasa . Eu pastrez frunzele verzi pentru a le adauga la sfarsit in ciorba . De la...Citeste continuarea

Ciorba de curcan dreasa cu ou si cu...

Postat de: TAB1TA in Supe/Ciorbe

Carnea se spala si se portioneaza. Se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza ori de cate ori e nevoie. Intre timp am pregatit legumele. Legumele se spala, se toaca si se adauga in oala...Citeste continuarea

Chiftele umplute cu mozzarella

Postat de: sufletista in Porc

Intr-un bol mai mare amestecam carnea de porc cu carnea de pui, adaugam condimente dupa gust, ceapa data prin razatoare si stoarsa bine. Usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat marunt, ouale...Citeste continuarea

Coaste de miel cu ciuperci umplute

Postat de: panacris in Oaie

Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază într-o tavă termorezistentă. Din ulei, muștar, bere, vin și mirodenii se face un sos omogen, cu care se...Citeste continuarea

Chifle pufoase cu usturoi - fara...

Postat de: deyutzky in Piine

Adaugam faina intr-un bol. In centrul fainii facem o adancitura in care turnam laptele caldut, drojdia proaspata si 2 lingurite de zahar. Amestecam cu o lingura pana cand drojdia se dizolva....Citeste continuarea

Cotlet de porc cu mazare

Postat de: TAB1TA in Porc

 Cotletul se pune in ulei incins la prajit. Se prajeste pe ambele parti. Se adauga putina apa. Se acopera cu capacul. Se fierbe inabusit. Se curata si toaca ceapa si usturoiul. Se...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Cartofii fierti se curata si se taie rondele . Ouale se curata . Trei oua se taie cubulete si celelalte se taie insferturi. Se ia o forma ceramica termorezistenta care se unge...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu fasole verde

Postat de: TAB1TA in Porc

Carnea se pune in ulei incins. Se intoarce pe ambele parti. Se adauga cate putina apa. Se adauga fasolea verde. Se condimenteaza. Se lasa inca 10-15 minute. Citeste continuarea

Cartofi cu cascaval la cuptor

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri de legume

Spalam cartofi si ii punem la fiert cu coaja. Cand sunt fierti, scurgem apa de pe ei si ii lasam la racit ca sa putem da coaja jos. Dupa ce ii curatam, ii taiem in jumate si ii punem in tava...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde, cu afumatura

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Se curăță ceapa, se spală și se taie mărunt. Se curăță rădăcinoasele (morcovii și pătrunjelul) se spală și se dau pe răzătoarea mare. Se spală rapid kaiserul și apoi se...Citeste continuarea

Carnat de Lyon in aluat briosat

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

In bolul robotului sau intr-un castron puneti faina, sarea si zaharul . Amestecati si faceti o adancitura in faina. Puneti in adancitura drojdia faramitata impreuna cu 2 linguri din...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]