A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Inghetata cu pepene galben (tip dukan)

Postat de: adela_64 in Dulciuri

Se pune pepenele curatat si taiat cubulete intr-un blender. Se mixeaza bine apoi se pune intr-un bol cu celelalte ingrediente, se omogenizeaza si apoi se toarna in masina de inghetata. Asta-i tot!...Citeste continuarea

Iaurt Grecesc (de casa) cu piersici...

Postat de: AlexTeacher in Mancare copii

Puneti laptele de vaca pasteurizat la foc mic; Adaugati iaurtul Grecesc si praful de sare; Opriti focul si lasati-l la temperatura...Citeste continuarea

Inghetata de vanilie

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se fierb laptele si smantana pana cand dau in clocote, dupa care se lasa sa se racoreasca. Galbenusurile, zaharul, sarea si esenta de vanilie se mixeaza pana cand devin albicioase si cremoase....Citeste continuarea

Inghetata de banane cu ciocolata

Postat de: ralu_ca in Dulciuri

Bananele le-am taiat felii, apoi le-am introdus la congelator pentru50 minute. In blender am pus bananele, ciocolata bucati , apoi cacaoa si am mixat cateva secunde. Am turnat compozitia intr-o...Citeste continuarea

Inimi si pipote de pui in sos de...

Postat de: MotanLaOale in Pui

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Pipotele si inimile se curata, se spala, se scurg si se usuca cu un servet. Intr-o cratita se pune untul la topit, se adauga ceapa si se caleste...Citeste continuarea

Inghetata cremoasa cu cacao si...

Postat de: momo121 in Dulciuri

      Intr-un ibric punem pe foc jumatate din smantana dulce si cacao si amestecam continuu pana da un clocot, stingem focul si peste punem ciocolata rupta bucati, amestecam pana se...Citeste continuarea

Inghetata cu capsuni si rubarba

Postat de: sufletista in Dulciuri

Spalam si curatam fructele, le taiem bucati dupa care le punem in blender si le  blenduim. Separat in alt bol mixam smantana impreuna cu zaharul. Cand capata consistenta dorita adaugam...Citeste continuarea

Inghetata de casa

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu jumatate din zahar, laptele, esenta si untul. Se fierb la foc iute, amestecand continuu. Dupa ce se topeste untul, se adauga...Citeste continuarea

Insalata di zucchine alla menta

Postat de: Luana in Salate

Zucchinele se curate de coaja si se taie feli subtiri. Se presareaza cu sare si se lasa circ 10 minute. Se pun la prajit pe gratar. Dupa ce s-au racit se adauga uleiul , sare piper, zeama...Citeste continuarea

Iaurt cu fructe

Postat de: Catalinaflorea in Dulciuri

Fructele se taie cubulete. Intr-un pahar, farfuriuta se aseaza stratul de piersici, iaurt, pepene galben, iaurt, mango si ultimul strat de iaurt. Deasupra se orneaza cu mango, smochina taiata...Citeste continuarea

Inghetata de capsuni

Postat de: Toamna07 in Dulciuri

Mixam galbenusurile cu zaharul intr-o craticioara, pana devin crema. Adugam laptele si omogenizam. Punem acest vas pe foc mic si amestecam continuu pana se ingroasa.Cand s-a ingrosat o dam...Citeste continuarea

Inghetata rapida cu mure si green...

Postat de: andaoana in Dulciuri

Intr-un vas de blender puneti fructele congelate . Puteti lasa cateva ca sa decorati cu ele inghetata, adaugati cutia de mascarpone peste si indulcitorul. Porniti blenderul si lasati pana se...Citeste continuarea

Inghetata cu capsuni

Postat de: robert_badica in Retete diabetici

Incepem, prin a turna smanatana, intr-un bol. Cu ajutorul unui mixer,o bate putin,apoi adaugam pe rand, lingurile cu zahar pudra. Mixam pana ce samantana iti va dubla volumul. Oprim mixerul....Citeste continuarea

Inghetata cu capsuni

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Pregatim cateva cupe din sticla/plastic sau forme pentru inghetata. Spalam si curatam capsunile. Pe cele mai coapte, le punem la blender, oprind cateva intregi pe care sa le strecuram in...Citeste continuarea

Iaurt cu piure de capsuni si Green...

Postat de: dantes in Retete diabetici

Amestecam intr-o cana laptele de cocos,iaurtul degresat si 4 pliculete de Green sugar si o punem in frigider doua ore. Punem peste capsuni 2 plicuri de indulcitor green sugar si le pasam cu o...Citeste continuarea

Inghetata de capsuni cu iaurt

Postat de: margo in Dulciuri

Capsunele se zdrobesc cu blenderul vertical pentru a obtine piureul. Acesta se amesteca cu iaurtul. Smantana pentru frisca se bate,se adauga zaharul,iar la urma amestecul de capsuni si iaurt. Se...Citeste continuarea

Icre de fasole

Postat de: mihasara in Mancaruri de legume

    Punem fasolea la inmuiat pentru cel putin 8 ore.     Fierbem fasolea cu foile de dafin.     Zdrobim fasolea ca pentru fasolea batuta....Citeste continuarea

Inghetata de vanilie cu topping de...

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana cand devin bezea.  Se bate frisca, dupa care se adauga...Citeste continuarea

Inghetata de zmeura la Slow...

Postat de: AlexTeacher in Dulciuri

Bateti albusul de ou spuma cu putina zeama de lamaie si 1 varf de cutit de sare; Adaugati la sfarsit zaharul; Bateti frisca lichida pana se incheaga;...Citeste continuarea

Inghetata de vanilie cu zmeura

Postat de: miha in Dulciuri

Galbenusurile si indulcitorul se mixeaza pana se albesc. Se adauga amidonul, se incorporeaza bine in crema de galbenusuri, apoi se toarna incet laptele. Se pune vasul la baine marie (sau la foc...Citeste continuarea

Inghetata de zmeura fara zahar

Postat de: Bucataras in Retete diabetici

Pasam zmeura cu ajutorul blenderului si o transformam in piure Cu ajutorul unei strecuratori separam samburii din piureul de zmeura obtinut Pasam bine si bananele cu ajutorul...Citeste continuarea

Iepuras in Capsuni

Postat de: ctlina in Dulciuri

Ingredientele pentru aluat trebuie să fie la temperatura camerei.  Se toarna faina ploaie într-un castron. Adăugați restul de ingrediente si  framantati până când...Citeste continuarea

Icre prajite cu oua

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie se trage usor in untura incinsa ceapa si patrunjelul tocate . Se aduga icrele curatate de pelite si se amesteca de cateva ori pana cand incep sa-si schimbe culoarea- 1...Citeste continuarea

Iepure impanat cu usturoi si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Iepure

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi! Se taie carnea de iepure, se spala si se fac mici crestaturi in muschi, prin care se introduce cate un catel de usturoi curatat. Se da carnea cu...Citeste continuarea

Indiene

Postat de: mon in Dulciuri

Pregatim cojile: Batem spuma albusurille cu putina sare,punem faina cernuta,galbenusurile,coaja de lamaie razuita si amestecam usor. Spritam in tava tapetata cu hartie de copt cerculete cu...Citeste continuarea

Iepure la cuptor cu vin si legume

Postat de: Sim0naWorld in Iepure

Carnea de iepure, transata si spalata bine, am condimentat-o cu sare, piper si oregano.  Intr-o tava unsa cu ulei am pus carnea, morcovul taiat rondele, cateii de usturoi, vinul si apa,...Citeste continuarea

Inghetata de vanilie si ciocolata...

Postat de: Adele in Dulciuri

Pentru inceput se separa galbenusurile de albusuri ,se mixeaza albusurile intr-un vas cu 3 sferturi de zahar pana devin spuma,dupa care se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas si esenta de...Citeste continuarea

Invartita cu mere si nuca

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai pregatim umplutura : Curatam si radem merele pe razatoarea mare, le stoarcem de zeama si le punem la calit cu zaharul si scortisoara. Cand sunt calite suficient tragem cratita de pe foc...Citeste continuarea

Inimioara cu crema de branza si jeleu

Postat de: daniastefania in Torturi

Vom face prima data blatul. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu zaharul si un praf de sare. Se adauga galbenusurile, amestecand usor de jos in sus. Se adauga faina amestecata cu...Citeste continuarea

Iepurasi umpluti

Postat de: daniastefania in Prajituri

Pregatim pentru inceput aluatul. Frecam drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Cernem faina intr-un vas. Adaugam praful de sare, ouale si iaurtul. Amestecam putin si adaugam si drojdia, zaharul...Citeste continuarea

Inele de ceapa (Onion rings) -...

Postat de: scortisoara in Aperitive / Garnituri

Link catre reteta video:  http://youtu.be/C7iX0ctFITY Taiem ceapa in felii mari pe care de dezbinam in inele. Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt, sarea , piperu rozmarinul...Citeste continuarea

Iepure in sos de ceapa

Postat de: gurita_ta2005 in Iepure

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline pentru cateva minute. Adaugam bucatiile de iepure ,punem apa cat sa acopere si lasam la fiert la foc potrivit. Cand apa incepe...Citeste continuarea

Icre

Postat de: geoline in Aperitive / Garnituri

Punem intr un castron icrele si praful de sare si incepem sa mixam. Turnam uleiul putin cate putin pentru a nu se taia, iar dupa ce am pus jumatate din cantitatea de ulei, adaugam feliile de paine...Citeste continuarea

Invartita cu mere (de post)

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Merele spalate si curatate de coaja se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Adaugam peste mere zaharul,zaharul vanilat,si punem pe foc cca 10m min.Cand le luam de pe foc adugam scortisoara si nuca de...Citeste continuarea

Icre de fasole

Postat de: cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri

Fasolea se pune la inmuiat 2-3 ore,apoi se fierbe si se lasa la racit. Legumele se curata,ceapa si usturoiul se taie iar radacinoasele se dau pe razatoarea mica. Intr-o tigaie se pune uleiul...Citeste continuarea

Iahnie de fasole prefiarta

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Morcovul se curata si se spala, apoi se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si te toaca marunt. Intr-o cratita punem uleiul la incins, apoi adaugam morcovul, il sotam 2-3 minute la foc mic si...Citeste continuarea

Inimioare de cartofi glazurate

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

Se curăță cartofii de coajă, se spală, se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se fierb bine aproximativ 20 minute. Se scurg de apă, se pasează, se adaugă untul și laptele...Citeste continuarea

Inimi de curcan în sos de vin

Postat de: elucubratiiculinare in Curcan

Se curăță inimile de eventualele pielițe și vene. Se taie pe jumătate, se spală, se lasă la uscat și se presară cu făină. Încingem o tigaie, adăugăm uleiul și untul. Se...Citeste continuarea

Inimioare de jeleu - Reteta video

Postat de: scortisoara in Dulciuri

Preparam gelatina - punem la umflat intr-o cana 20 g gelatina + 200 ml apa,lasam 10 minute. Iaurtul il batem cu zaharu pudra si vanilia. Topim gelatina la baie de aburi. un sfert din amestec...Citeste continuarea

Impletituri pufoase cu lapte

Postat de: rocsi_1612 in Piine

Frecam drojdia cu zaharul pana la dizolvare. Punem o lingura faina, 2-3 linguri lapte caldut, amestecam bine si lasam drojdia la odihnit 10-15 minute. Cernem faina intr-un bol, presaram sarea,...Citeste continuarea

Inimioare cu cascaval

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Pui faina intr-un castron,adaugi untul  bucatele si amesteci bine.Adaugi cascavalul ras,uleiul,otetul,sarea si sifonul.Framanti cu mana pana vei obtine un aluat uniform (15 minute).Dai la...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu ciolan afumat...

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Fasolea am spalat-o si am lasat-o de pe o zi pe alta la inmuiat in apa,fierbe mai repede.Intr-o oala am pus fasolea la fiert,dupa ce a inceput sa fiarba am adaugat ciolanul spalat,pana fasolea a...Citeste continuarea

Inimi si pipote de pui in sos de...

Postat de: gaby_d in Pui

Intr-o tigaie cu fund dublu si peretii inalti (in cazul meu cea de tuci, prietena mea cea mai buna :-)) ) puneti untul la incalzit. Cand s-a topit puneti ceapa, pe care ati curatat-o, spalat-o...Citeste continuarea

Ineluse pufoase

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Intr-un castronel amestecam drojdia cu o lingurita de zahar, doua lingurite de faina si un pic de lapte caldut. Amestecam si lasam 10 min sa creasca. Intr-un castron punem faina, adaugam...Citeste continuarea

Iaurt de casa

Postat de: babi5 in Mancare copii

Laptele se pune la fiert si lasam sa se raceasca  dar nu de tot , luam smintina care s-a format deasupra , ( laptele trebuie sa fie caldut ca  apa de pine). Intr-un vas de preferinta...Citeste continuarea

Isler

Postat de: panacris in Prajituri

Făina, zahărul pudra, nuca,esența de  rom, praful de copt se amestecă cu margarina topită. Totul se frământă cu smântâna până se obține un aluat omogen. Se...Citeste continuarea

Iahnie de dovlecei

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

Dovleceii rasi de coaja se taie in doua pe orizontala si apoi feliute subtiri. Se vor cali pe rand in ulei bine incins, apoi se scot intr-un caston. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata...Citeste continuarea

Impletitura cu branza

Postat de: simona72 in Prajituri

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Setam masina de paine doar pentru framantare, iar dupa expirarea timpului, scoatem...Citeste continuarea

Iepure la cuptor cu sos de rosii,...

Postat de: panacris in Iepure

 Pulpele de iepure se curăță de eventualele impurități, se spală și se așează într-un vas încăpător pentru marinare. Se amestecă toate ingredientele pentru marinadă...Citeste continuarea

Iaurt cu prune caramelizate

Postat de: MotanLaOale in Dulciuri

Prunele se cutata si se caramelizeaza ca in reteta "prune caramelizate" postata. Se lasa la racit si apoi la frigider 2-3 ore. Intr-un pahar mare se pune iaurt, prune caramelizate,...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]