A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Inele de ceapa cu cascaval

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ceapa se curata de coaja,se taie capetele si se taie in trei(adica feliile sa fie groase),se scot cu grija rondelele si se lasa deoparte. Cascavalul se taie felii subtiri,dupa care taiem in...Citeste continuarea

Inghetata cu branza si capsuni

Postat de: Pungasa_Rogue in Mancare copii

Se spala capsunile si li se indeparteaza coditele. Se taie in jumatati si se fierb cu 200 g de zahar pana cand incep sa se prinda de vas, apoi se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit,...Citeste continuarea

Inghetata cremoasa cu dulce de leche

Postat de: ela in Dulciuri

Conserva de lapte condensat o pinem intr-o oala adanca si turnam peste ea apa cat sa depaseasca capacul conservei cu cateva degete. Punem la foc mic si lasam 3ore sa fiarba (eu am lasat mai putin...Citeste continuarea

Inghetata cu ciocolata si zmeura

Postat de: Oana in Dulciuri

Prepara mai intai sosul de zmeura: pune intr-o craticioara zmeura si zaharul si pune-le la foc mic pana ce zaharul se topeste si se ingroasa putin compozitia. Lasa-l apoi sa se raceasca....Citeste continuarea

Inghetata cu limeta

Postat de: licurici_lra in Dulciuri

Se razuieste limeta, apoi se scoate sucul cu tot cu pulpa. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, pe bain-marie, pana se...Citeste continuarea

Iepure cu vegetale si smantana

Postat de: panacris in Iepure

Iepurele se spală, apoi se porționează. Recunosc, că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, Crock-Pot-ul botezat Alin;), Dar voi vă puteți folosi de cuptorul din dotare ;) Se...Citeste continuarea

Icre de fasole

Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri de post

Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in doua-trei ape, apoi se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de foc, se acopera cratita cu un capac si...Citeste continuarea

Iepure cu vin rosu si rozmarin

Postat de: cristeena20 in Iepure

Iepurele se portioneaza si se pune in marinata cu o zi inainte. Pentru a-l marina avem nevoie de sare, piper, boia dulce, 2 cuisoare, praf de chimion, rozmarin verde proaspat, dafin si vinul rosu....Citeste continuarea

Inghetata de fistic

Postat de: simona72 in Dulciuri

Eu am folosit un aparat de facut inghetata. Totul este foarte simplu, am pus cu o seara inainte bolul aparatului de facut inghetata in congelator. Este nevoie sa stea cateva ore bune, eu il tin de...Citeste continuarea

Iahnie de fasole rosie la slow...

Postat de: merisor67 in Slow Cooker

Punem fasolea bine spălată, în apă rece (cantitate dublă față de fasole) și o lăsăm la frigider de seara până dimineața pentru a se hidrata și a reduce timpul de fierbere....Citeste continuarea

Icre cu iaurt Godina

Postat de: violeta30 in Aperitive / Garnituri

Se pun icrele intr-un castron, se adauga mustarul, sucul de la o lamaie - treptat si se freaca cu ulei pana se obtine volumul dorit. La sfarsit adaugam iaurtul si ceapa tocata fin. Se servesc...Citeste continuarea

Inimioare cu cascaval

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Faina se amesteca cu untul. Se adauga praful de copt, cascavalul ras, sarea si smantana si se framanta astfel incat sa se obtina un aluat care sa se poata intinde usor, dar sa nu fie prea...Citeste continuarea

Inimioare cu ciocolata

Postat de: cristina1985 in Torturi

Blat: Nuca se macina si se amesteca cu celelalte ingrediente uscate. Apoi se pun si restul ingredientelor, pe rand.Se pune aluatul, intr-o tava mare de cuptor si se tine 40 minute. Crema1: Se...Citeste continuarea

Ied cu legume- la tuci

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Pulpa de ied se spala bine si se curata de grasimi . Legumele se curata si se spala . Ceapa se taie pestisori , prazul rondele ,telina se feliaza . Morcovii se taie...Citeste continuarea

Inima invelita in ciocolata umpluta...

Postat de: Satisfyyourcravings in Prajituri

Se taie checul cu ajutorul unei forme inimioara. Fiecare inimioara se taie longitudinal si se unge cu gemul de zmeura si lavanda. Se aseaza jumatatile una peste alta, cate doua, cu patea unsa cu...Citeste continuarea

Iepure cu legume la multicooker

Postat de: gurita_ta2005 in Iepure

Bucatile de iepure se clatesc cu apa rece, se condimenteaza cu vegeta si piper si se pun in vasul de la multicooker. Punem vinul si un pahar de apa, setam functia Boil si lasam sa fiarba cam 30...Citeste continuarea

Inimi de salata cu sfecla rosie,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Salate

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing.  Se taie sfecla in cuburi. Se taie cotorul salatei si se desface frunza cu frunza.  Se amesteca sfecala cu chives si 1 lingura...Citeste continuarea

Inghetata de ciocolata cu stafide...

Postat de: mihasara in Dulciuri

     Intr-o cratita, punem la fiert frisca, ciocolata rupta bucati si laptele. Amestecam si lasam pe foc pana se topeste complet ciocolata dar nu lasam sa...Citeste continuarea

Impletitura cu Finetti

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Cernem faina intr-un vas incapator. Facem maiaua amestecand drojdia cu putin lapte caldut, o lingurita de zahar si 2 linguri de faina. Amestecam bine si lasam sa creasca. Incalzim...Citeste continuarea

Islere

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea si Green Sugar. Se pune untura, ouale batute si bicarbonatul de sodiu. Se amesteca bine si se mai adauga smantana atat cat este necesar pentru a se putea...Citeste continuarea

Islere cu crema de ciocolata

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Mixam untul moale cu zaharul pudra,adaugam smantana mixand in continuare,apoi nuca macinata si faina.Amestecam bine compozitia si o dam la rece pentru o ora. Dupa ce scoatem de la rece...Citeste continuarea

Ied glazurat cu miere si...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Usturoiul se curata si slaninuta se taie feliute. Pulpa de ied se curata si se spala bine. Se freaca cu sare si se impaneaza cu usturoi si bucatele de slaninuta. Se inteapa...Citeste continuarea

Inima de vitel cu legume si salvie

Postat de: mihaelar63 in Vita

 Inima de vitel se curata de  grasime si  partile albicioase. Ideal ar fi sa se tina macar o ora in apa rece [ pentru a iesi sangele din ea ] daca nu se spala bine  cu...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu cuburi de soia

Postat de: amalia01 in Mancaruri de post

Fasolea o alegi si o pui la inmuiat pentru cateva ore. Morcovul il cureti, il speli si il dai pe razatoare. Ceapa o cureti, o speli si o toci marunt. Incingi uleiul in cratita si...Citeste continuarea

Icre de fasole

Postat de: mihasara in Aperitive / Garnituri

  Punem fasolea la inmuiat pentru cel putin 8 ore. Fierbem fasolea cu foile de dafin. Zdrobim fasolea ca pentru fasolea batuta.  Eu am pus boabele in...Citeste continuarea

Iepure în sos de muștar

Postat de: elucubratiiculinare in Iepure

Iepurele se tranșează în 8 bucăți. În cazul în care se gătește tot iepurele se va servi la 4 persoane. Se condimentează cu sare și piper. Se topește untul într-o...Citeste continuarea

Inghetata cu iaurt,mango si banane

Postat de: JulyCris in Dulciuri

Curatam mango si-l taiem cubulete.Bananele le curatam de coaja si le taiem rondele. Punem fructele intr-o caserola si le bagam in congelator pana se congeleaza bine. Scoatem fructele din...Citeste continuarea

Inele de Calmar cu sos de rosii si...

Postat de: ctlina in Fructe de mare

Spalati si tăiați calamarii inele. Mic secret de la vanzatorul de peste: puneti-i la fiert in apa fierbinte cu sare pentru 2-3 minute.  Se trec apoi prin apa rece si se scurg....Citeste continuarea

Inghetata de vanilie cu fructe...

Postat de: sufletista in Dulciuri

Despicam pastaia de vanilie si punem intr-o cratita impreuna cu laptele si punem pe foc,cand incepe sa fiarba oprim focul,acoperim si lasam 30 min. Dupa cele 30 min scoatem pastaia de vanilie...Citeste continuarea

Iepure in bere bruna

Postat de: monicamarton in Iepure

Preparare: Spălaţi iepurele, îl tăiaţi bucăţi, să aveţi patru bucăţi de picioare, 4 bucăţi din spate sau puteţi să îl cumpăraţi gata tranşat. Spălaţi plantele...Citeste continuarea

Impletitura cu ciocolata si alune...

Postat de: CulinaryRainbow in Slow Cooker

   Am amestecat untul topit, laptele și drojdia. Într-un castron încăpător am cernut făina peste care am adăugat amestecul de lapte și restul ingredientelor.  ...Citeste continuarea

Indiene cu piersici si mascarpone

Postat de: andaoana in Dulciuri

Blatul: Separam ouale, iar albusurile le batem spuma tare impreuna cu zaharul si esenta de rom. Adaugam galbenusurile si faina amestecand bine de sus in jos pana se omogenizeaza. Acest aluat...Citeste continuarea

Indiene cu cremă de mascarpone şi...

Postat de: diaconta in Dulciuri

Am separat albusurile de galbenusurile celor 5 oua. Galbenusurile le-am amestecat cu cele doua linguri de ulei. Albusurile le-am batut spuma tare  cu un praf de sare si am adaugat pe...Citeste continuarea

Ied cu cartofi in stil Mallorca

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Pulpele de ied se spala si se portioneaza in bucati mari de cate 250 grame . Spalati si curatati legumele. Taiati morcovul si ardeiul rondele, ceapa pestisori, rosiile felii...Citeste continuarea

Inghetata "Tutti Frutti"

Postat de: ctlina in Dulciuri

Spalati fructele, scoateti simburii si le taiati bucatele.  Intr-o tigaie puneti 4 linguri de zahar si faceti un caramel colorat. Adaugati fructele taiate si le gatiti la foc potrivit...Citeste continuarea

Inghetata de vanilie

Postat de: Criss in Dulciuri

Mixam galbenusurile impreuna cu zaharul, extractul de vanilie si amidonul. Adaugam laptele cald si omogenizam, apoi fierbem pana cand capata consistenta unui sos. Lasam sa se raceasca de tot....Citeste continuarea

Inghetata de menta cu ciocolata...

Postat de: ctlina in Dulciuri

Mixam smantana intai usor, apoi la viteza din ce in ce mai mare pana obtinem o crema chantilly care se tine bine. Incepem sa batem albusurile spuma.   Adaugam treptat siropul de...Citeste continuarea

Inghetata cu pepene galben

Postat de: gicuta69 in Dulciuri

Cu ajutorul blenderului facem un piure din pepene. Frisca o batem spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. La sfarsit adaugam sucul de lamaie. Incorporam piureul de pepene in frisca...Citeste continuarea

Inghetata de pepene galben

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Pulpa de pepene curatata de coaja si seminte,taiata cubulete, se pune intr-un vas pe foc mic impreuna cu 1 lingura zahar si se lasa amestecand, pana se inmoaie;se paseaza pepenele foarte bine apoi...Citeste continuarea

Inghetata de capsuni in foi de...

Postat de: daniastefania in Dulciuri

Spalam bine capsunile si le amestecam cu zaharul. Le lasam sa se macereze 15 minute. Apoi le blenduim si le trecem prin strecuratoare, sa scapam de seminte. Obtinem un sirop fin pe care il...Citeste continuarea

Ice Choco Latte

Postat de: rocsi_1612 in Bauturi

Rupem bucatele ciocolata, o punem intr-un bol si o topim pe baie de aburi. Amestecam ciocolata topita cu cafeaua calda, le lasam sa se raceasca. Punem in blender laptele rece, inghetata, zaharul,...Citeste continuarea

Islere cu migdale

Postat de: Bianca20 in Prajituri

 Faina se cerne impreuna cu sarea intr-un bol. Se adauga untul rece si taiat cubulete. Se amesteca pana ce se formeaza un aluat sfaramicios. Migdalele si zaharul se dau impreuna prin blender...Citeste continuarea

Iahnie de fasole

Postat de: AlexTeacher in Mancaruri de post

Coaceti usturoiul in cuptor; Lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte; Puneti-o la fiert cu sare, 2 morcovi, 2 cepe, 1 telina si 2...Citeste continuarea

Inghetata de banane

Postat de: margo in Dulciuri

Se aleg banane coapte foarte bine sau ,daca sunt mai verzi,se lasa cateva zile sa se mai coaca. Bananele se curata de coaja si se paseaza cu blenderul. Smantana pentru frisca se mixeaza bine. Cand...Citeste continuarea

Ingheţată Tiramisu cu nerv de...

Postat de: klausenburger in Dulciuri

1. Pune gălbenuşurile, zahărul pudră, laptele, Marsala sau lichiorul, mascarponele la un loc. Porneşte mixerul sau robotul de bucătărie şi amestecă bine, bine. Dacă vrei mai multă...Citeste continuarea

Inimioare din foietaj cu seminte de...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Aluatul foietaj dezghetat complet se desface din ambalaj pe masa de lucru. Preincalzim cuptorul la 200 grade. Tapetam doua tavi cu hartie de copt. Decupam inimi de aluat cu forma cea mai...Citeste continuarea

Inghetata cu lemon curd si afine

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Pregatim intai crema de lamaie ca sa se poata raci si sa o putem incorpora in crema finala. Asadar, separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le amestecam cu zaharul. Lamaile le spalam...Citeste continuarea

Ice coffe

Postat de: licurici_lra in Cafea

Am pus toate ingredientele in blender si le-am amestecat 30-40sec. Am pus cafeaua in pahare si am adaugat frisca si topping de caramel. Citeste continuarea

Ice caffe latte

Postat de: rocsi_1612 in Cafea

Cafeaua preparata trebuie sa fie tare si o lasam sa se racoreasca putin, cat sa nu fie fierbinte. Luam o forma de cuburi de gheata, turnam cafeaua in forme o bagam la congelator pana se formeaza...Citeste continuarea

Inghetata de cirese

Postat de: ctlina in Dulciuri

Scoateti simburii, taiati ciresele in 4 si le puneti pe foc cu 2 linguri de zahar timp de 5 minute.   Lasati sa se raceasca si pastrati un pic din sirop pentru decorul final.  ...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]