A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Biscuiti "les moques"

Postat de: comanligia in Dulciuri

Se pegatesc ingredientele si se cantaresc. Se pregateste mai intai crema frangipane: Cu mainile intr-un castron se inmoaie untul. Se pune 10 secunde pe aragaz fara se se topeasca prea tare....Citeste continuarea

Briose

Postat de: Alepaty in Prajituri

Pentru inceput ouale se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana are consistenta unei creme si se dubleaza volumul. Treptat se incorporeaza si uleiul,laptele. Faina se amesteca cu praful de...Citeste continuarea

Babgulyas cu carne de vitel

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Pentru grabirea procesului de pregatire am pus osul cu carne sa fiarba in apa cu sare in oala sub presiune . Am fiert in plus carnea sa fiu sigura ca este patrunsa . Legumele curatate si...Citeste continuarea

Briose aperitiv

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui il tai marunt. Ceapa verde o tai rondele.   Freci galbenusurile cu sarea si crema de branza. Adaugi pieptul de pui, ceapa verde , taratele si pasta de ardei si amesteci pana la...Citeste continuarea

Banoffee pie gata in 30 de minute...

Postat de: Satisfyyourcravings in Prajituri

Cu ajutorul unui blander vertical, se tranforma 2 banane si laptele intr-un smoothie.  Intr-o tigaie, se topeste zaharul pana se caramelizeaza. Se adauga smoothie-ul in tigaie si se...Citeste continuarea

Banh mi cu carne de curcan (sandvis...

Postat de: Satisfyyourcravings in Curcan

Se reincalzeste carnea de curcan, rupta in bucati, in putin ulei de masline, la foc mediu, 2-3 minute. Se adauga coaja de lime si sosul de chili si se mai gateste 2-3 minute, la foc mic,...Citeste continuarea

Bradut cu somon afumat

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Intindem foaia de aluat de foietaj. Decupam bradutul si-l punem pe o foaie de copt . Taiem ramurile, punem bucatele de somon deasupra . Le răsucim ușor. Se incalzeste cuptorul...Citeste continuarea

Blinii cu crema de somon

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Pentru blinii: se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu untul topit si laptele. Faina se amesteca cu sarea si drojdia uscata....Citeste continuarea

Blat de tort

Postat de: licurici_lra in Dulciuri

Am cernut faina si am amestecat-o cu praful de copt si cacao. Am mixat albusurile tare, amestecand cate o lingura de zahar. Cand s-au intarit, am adaugat laptele, uleiul, am...Citeste continuarea

Baba Ganoush -salata de vinete...

Postat de: Ksenya in Salate

Coacem vinetele, le curatam de coaja si le lasam la scurs cam 3 ore.Daca avem vinete la congelator ,atunci folosim cam 800 g .Tocam vinetele cu un satar de lemn.Cu o lingura de lemn frecam...Citeste continuarea

Biscuiti picanti cu negrilica

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron punem faina cernuta, sare, praf de copt, praful de chili si untul. Framantam pana obtinem un aluat sfaramicios. Adaugam iaurtul si negrilica si framantam bine aluatul.Lasam aluatul...Citeste continuarea

Briose albe, umplute cu jeleu de...

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Eu am pornit cu aceasta idee, intrucat am avut cateva albusuri pastrate in frigider si am vrut sa le fructific. Asadar, intr-un vas curat, punem albusurile, un praf de sare si le mixam spuma...Citeste continuarea

Biscuiti aromati cu dovleac

Postat de: katty in Dulciuri

Intr-un castron punem  faina, dovleacul, untul topit,laptele batut, condimentele, praful de copt, bicarbonatul. Mixam bine pana obtinem o compozitie fina, nelipicioasa, care se desprinde usor...Citeste continuarea

Bomboane cu morcovi, cereale si miere

Postat de: panacris in Dulciuri

Se pun toate ingredietntele într-un robot de bucătărie, se mixează până ce se omogenizează toate ingredientele, apoi se umplu forme de silicon, pe fundul căruia s-a presărat...Citeste continuarea

BRĂDUȚ DULCE

Postat de: panacris in Dulciuri

Toate prăjiturile se mixează în robot, se adaugă untul moale, zahărul pudră, nucile măcinate și aromele, se frământă bine, până se omogenizează toate ingredientele,...Citeste continuarea

Biscuiti cu mac si crema de lamaie...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Untul moale la temperatura camerei, l-am dat pentru 10 secunde la cuptorul cu microunde sa se topeasca o mica parte din el. L-am frecat cu o spatula, am adaugam sucul si coaja rasa fin de la 2...Citeste continuarea

Biscuiti aperitiv cu jumari

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Jumarile se trec prin robot si se amesteca mai intai cu ouale si condimentele apoi cu kefirul si la final cu faina amestecata cu garantul pentru aluaturi dospite. Am mai specificat si in alte...Citeste continuarea

Bulete de cascaval cu sunca si cartof

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Cartoful se pune in coaja la fiert in apa cu putina sare. Cartoful fiert se trece prin jet de apa rece (pentru a se curata mai usor) se curata de coaja si il dam pe razatoarea mare....Citeste continuarea

Briose cu ricotta si mar

Postat de: retetele_tinei in Dulciuri

Prima data, taiati merele cubulete. Puneti la topit, lingurita de unt impreuna cu lingurita de zahar, iar cand acestea s-au topit, adaugati merele si amestecati bine. Lasati pe foc pt 10...Citeste continuarea

Biscuiti cu mac

Postat de: retetele_tinei in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol se amesteca faina cu coaja de lamaie si untul taiat. Ingredientele acestea se freaca bine in maini, pana se incorporeaza untul cu faina, dupa care se adauga zaharul. Apoi, se...Citeste continuarea

Biscuiti de ''sticla"

Postat de: retetele_tinei in Dulciuri

Intr-un bol se amesteca faina cu zaharul, untul, oul, sarea, coaja de lamaie si praful de copt. Se framanta bine, pana rezulta un aluat omogen. Aluatul rezultat, se inveleste in folie...Citeste continuarea

Braduti dulci

Postat de: gicuta69 in Dulciuri

Intr-un vas punem laptele si adaugam zaharul. Punem vasul pe foc mic   si amestecam pana zaharul se topeste. Dam deoparte si adaugam untul si esenta de rom. Maruntim biscuitii si...Citeste continuarea

Buche de Noel

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Blatul: Ouale se separa, albusurile se bat spuma cu sarea si se mixeaza ca pentru bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca pentru maioneza, apoi cu zaharul, laptele, cacaoa, faina,...Citeste continuarea

Briose cu zmeura

Postat de: Dya in Dulciuri

Se amestecă făina cu praful de copt, cu zahărul şi cu un praf de sare. Se adăugă oul şi uleiul. Se omogenizează si se toarnă puţin câte puţin laptele. Se obtine un...Citeste continuarea

Bomboane Raffaello cu lapte condensat

Postat de: katty in Dulciuri

Punem merisoarele intr-un castron si turnam vinul. Acoperim cu o folie alimentara si dam castronul la microunde 1 minut. Lasam merisoarele sa se hidrateze, amestecand ocazional. Amestecam laptele...Citeste continuarea

Biscuiti cu alune de padure si...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Oale se mixeaza impreuna cu zaharul si sarea pana devin spumoase. Untul se topeste la cuptorul cu microunde. Untul topit se adauga la ouale mixate, in fir subtire in timp ce mixam energic ca la...Citeste continuarea

Briose cu fructe confiate

Postat de: licurici_lra in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri, iar margarina se topeste. Margarina se mixeaza impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile, apoi se adauga laptele si se amesteca....Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: Dya in Dulciuri

Amestecăm făina cu praful de copt, zahărul şi sarea. Adăugăm oul şi uleiul, apoi turnăm puţin câte puţin laptele. Omogenizăm totul şi încorporăm fulgii de...Citeste continuarea

Briose de post pentru Mos Craciun

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Topim 2 linguri de zahar la foc mic intr-o craticioara. Adaugam nuca taiata grosier, , dam deoparte de pe foc si turnam zaharul caramelizat pe o folie din...Citeste continuarea

Burger cu rosii si mozzarella

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri cu carne

Burgerii: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu sare, piper, mustarul, oul si cimbrul. Ceapa o curatam si o tocam cat mai marunt, iar mararul il maruntim. Amestecam si aceastea cu carnea, o...Citeste continuarea

Biscuiti digestivi

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Intr-un bol amestecam faina cu taratele, praful de copt, zaharul si sarea.  Adaugam untul taiat cubulete si amestecam compozitia. Adaugam laptele (punem doar 2 linguri, iar daca la final...Citeste continuarea

Briose cu portocale si merisoare

Postat de: Bucataras in Dulciuri

1. Incalziti In prealabil cuptorul la 200°C. Frecati margarina si zaharul cu mixerul electric pana cand obtineti o crema galben pal, pufoasa. Adaugati oul, cerealele Nestlé Fitness,...Citeste continuarea

Briose cu coacaze

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Formele de briose se ung cu unt si se aseaza intr-o tava. Se rup coditele la cocaze, se spala si se lasa la scurs. Se separa albusurile de...Citeste continuarea

Bezele cu nuca si bombonele colorate

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine de tot, apoi am adaugat zaharul, putin cate putin, dupa fiecare lingura pusa, mixam cca 10 min, pana am terminat tot zaharul si am obtinut o bezea...Citeste continuarea

Budinca de ciocolata

Postat de: robert_badica in Dulciuri

Intr-o craticioara, pui ciocolata taiata marunt,zaharul, cacaoa, faina de orez si cea de grau si praful de sare. Amesteci cu un tel. Adaugi laptele si omogenizezi bine. Pui pe foc amestecul si...Citeste continuarea

Briose cu morcov si cereale...

Postat de: Bucataras in Dulciuri

1. Spala si curata 3 morcovi si un mar si pune-le deoparte. 2. Intr-un bol de salata amesteca 90g de unt topit, 80g de zahar brun, ½ de lingurita de scortisoara si un praf de sare pana se...Citeste continuarea

Biscuiti cu lamaie, ghimbir si o...

Postat de: andaoana in Dulciuri

Ouale impreuna cu indulcitorul sau zaharul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis. Adaugam ghimbirul razuit , coaja si zeama de lamaie si sarea . Omogenizam putin si adaugam...Citeste continuarea

Baigli

Postat de: andaoana in Dulciuri

Laptele il incalzim putin si dizolvam in el drojdia , adaugam o lingura de indulcitor sau zahar si una de faina si amestecam bine . Lasam acoperit pana pregatim restul ingredientelor. Faina...Citeste continuarea

Biscuiti cu mac si lamaie

Postat de: timea in Dulciuri

Mixam intr-un bol untul moale impreuna cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam apoi treptat coaja si sucul de lamaie, macul si faina amestecata cu praful de copt. Dupa ce am incorporat cam trei...Citeste continuarea

Bulete cu sos de spanac si lapte

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si ii trecem pe razatoarea cu ochiuri fine. Tot pe razatoarea cu ochiuri fine se trece si cascavalul si telemeaua. Adaugam peste toate acestea 2...Citeste continuarea

Bezele

Postat de: Deny22 in Dulciuri

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga otetul, amidonul si sarea si continuam sa mixam bine pana cand albusurile vor arata ca o spuma tare. Apoi, pe rand adaugam cate o lingura de zahar pudra...Citeste continuarea

Banuti cu seminte si curmale

Postat de: Ela68 in Dulciuri

1. Curmalele se taie bucati foarte mici. 2. Nucile se coc foarte putin si se toaca lasand atat bucati mici cat si mari.  3. Ghimbirul se marunteste si se amesteca  printre nuci. 4....Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza dulce

Postat de: momo121 in Paste

Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp branza o amestecam cu putina sare, ouale, zaharul , vanilia si umplem cannelloni pe care le punem intr-un vas uns cu unt. Din...Citeste continuarea

Braduti de sarbatoare

Postat de: simona72 in Prajituri

Ouale intregi se mixeaza cu un praf de sare. Se adauga inlocuitorul de zahar si se continua mixarea pana oaule devin spumoase si se aseamana cu o crema. Se adauga untul topit si racit, sfecla...Citeste continuarea

Briosa "Chinois" cu crema de alune

Postat de: ctlina in Dulciuri

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, un pic de lapte caldut, o lingura de zahar si 2 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze volumul . In bolul Kitchenaid punem faina, maiaua,...Citeste continuarea

Briose cu mere si scortisoara

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Merele curatate de coaja si seminte se spala, se taie cubulete si se calesc impreuna cu 3 linguri de zahar pana cand scade toata zeama lasata de mere, apoi se lasa sa se racoreasca. Se da...Citeste continuarea

Biscuiti Amaretti cu piure de castane

Postat de: ctlina in Dulciuri

Într-un castron , se amestecă pudra de migdale cu zahărul pudră . Adăugați piureul de castane. Se adauga apoi cele 2 albusuri si se amesteca bine. Dam la rece la frigider pentru o...Citeste continuarea

Briose cu crema de branza

Postat de: ema9 in Dulciuri

Pentru briose: se bat 4 oua si 1 galbenus cu zaharul si zaharul vanilat pana se formeaza o crema consistenta. Se agauga untul topit amestecat cu smantana.Se mixeaza din nou. Faina se amestecata...Citeste continuarea

Brunch cu somon afumat si ou posat

Postat de: Satisfyyourcravings in Somon

Sparanghelul presarat cu sare si piper se gateste pe un gratar fierbinte, timp de cateva minute, pana devine fraged. Se ia de pe foc si se stopeste cu sucul de la 1/4 lamaie scuturand tigaia, pana...Citeste continuarea

Burgeri facuti acasa

Postat de: simona72 in Sandvisuri

Pentru burgeri: taiem carnea cuburi si o macinam nu foarte marunt. Daca puteti o taiati din cutit, dar asta e deja pentru profesionistiJ) Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei de...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]