A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Iepure la tava

Postat de: alyss in Mancaruri cu carne

Se spala bine carnea astfel incat sa nu ramana puf pe ea, se portioneaza (de unde rezulta 2 copane si 2 bucati spate intrucat spatele l-am portionat in 2), se pune in tava, se adauga rosiile...Citeste continuarea

Iepure cu masline

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri cu carne

Punem carnea de iepure in otet amestecat cu apa si sare si il tinem acolo aproximativ 30 minute, o ora. Intre timp, calim ceapa taiata marunt, o scoatem si in uleiul ramas rumenim putin carnea...Citeste continuarea

Impletita cu praz

Postat de: Bunica in Mancaruri de post

Prazul se curata, se spala si se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune uleiul si se inabuse prazul. Peste praz se pune in tigaie si o ceasca de apa (50ml.) Se lasa la inabusit pana devine...Citeste continuarea

Inimi de ciocolata

Postat de: simona72 in Torturi

Pt blat : topim ciocolata la bain-marie, batem galbenusurile cu 100 gr zahar si cognac, albusurile batute spuma cu 20 gr zahar. Punem albusurile batute spuma peste galbenusuri in care am...Citeste continuarea

Inimioare cu migdale si ciocolata

Postat de: timea in Prajituri

Punem intr-un bol untul la temperatura camerei, zaharul, sarea, coaja de portocala si praful de copt stins cu sucul de portocala. Amestecam toate ingredientele adaugand si migdalele macinate....Citeste continuarea

Inimioare pufoase cu scortisoara

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusiri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam galbenusurile frecate cu ulei si amestecam totul. Separat, stingem praful de copt cu sucul de...Citeste continuarea

Iepurasi

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Faina o amestecam cu zaharul,zaharul vanilat,drojdia,coaja de lamaie,facem o gaura in mijloc si adaugam untul,iuartul si framantam adaugand treptat apa calduta(daca este nevoie). Acoperim si...Citeste continuarea

Impletituri sarate

Postat de: timea in Piine

Punem drojdia la dospit in putina apa calduta (luam din cei 270 ml) amestecata cu o lingurita zahar, timp de aprox 10 min. Cernem faina intr-un vas, amestecam cu sarea si facem un cerc in...Citeste continuarea

Icre de hering

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Se inmoaie chiflele si se scurg foarte bine,se omogenizeaza cu icrele ,adaugam ulei putin cate putin si mixam bine, ca la maioneza. Procedam asa pana terminam uleiul,adaugam zeama de lamaie si...Citeste continuarea

Inghetata asortata – vanilie,...

Postat de: Doinavar in Dulciuri

Puneti intr-o craticioara 100 g zahar si 5 galbenusuri, amestecati, adaugati 500 ml lapte, 5 plicuri de zahar vanilat, 50 ml frisca lichida si omogenizati compozitia cu un tel sub forma de para....Citeste continuarea

Inimioare cu ciocolata si branza dulce

Postat de: Steffy in Prajituri

Inainte de a ne apuca de prepararea prajiturii, aprindem cuptorul. Trebuie sa fie bine incins cand punem prajitura la copt. Adaugam toate ingredientele pentru crema de branza intr-un bol mare...Citeste continuarea

Inimioare cu nuci si portocala

Postat de: timea in Dulciuri

Punem intr-un bol untul la temperatura camerei, zaharul, sarea, coaja de portocala si praful de copt stins cu sucul de portocala. Amestecam bine adaugand apoi mixul de nuci macinate. ...Citeste continuarea

Iahnie de fasole

Postat de: delia64 in Mancaruri de post

Punem uleiul la incins. Taiem legumele cubulete.  In uleiul incins adaugam ceapa si usturoiul taiate, amestecand pana devin sticloase. Pe  urma punem ardeii si ketceapul si-i...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Postat de: r3nat02006 in Porc

Fasolea se spala in 2-3 jeturi de apa, apoi se pune la fiert intr-o oara timp de 10 minute, dupa care se arunca apa respectiva se inlocuieste cu alta proaspata si se repeta pasul anterior de 2...Citeste continuarea

Impletitura cu mere

Postat de: postavaru in Dulciuri

Amestecam drojdia cu zaharul pudra si laptele caldut. Intr-un castron cernem faina si adaugam drojdia dizolvata. Adaugam untul moale si galbenusurile si incepem sa framantam iar apoi putem adauga...Citeste continuarea

iaurt cu cereale

Postat de: caroline in Mancare copii

intr-un pahar punem un prim strat de iaurt.apoi un strat subtire de dulceata de trandafiri,un strat cereale . repetam cu un strat iaurt,dulceata trandafiri si cereale. incheiem cu un strat...Citeste continuarea

Irish coffee (cafea irlandeza)

Postat de: caroline in Cafea

punem apa in ibric,adaugam cafeaua, zaharul si un virf de scortisoara si lasam sa fiarba. cind e gata o dam de pe foc si o strecuram .adaugam whiskey si turnam in pahare. ornam cu frisca si...Citeste continuarea

Iepure cu legume

Postat de: pittbull in Mancaruri cu carne

Legumele le curatam si le spalam. Cartofii ii taiem cuburi mari, dovlecelul rondele mari, ardeiul se taie cuburi mari, ceapa se taie rondele. Intr-o tigaie punem ulei. Cand este incins se pune...Citeste continuarea

Islere cu crema de vanilie

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Aluat: Punem toate ingredientele intr-un vas si framantam pana se leaga compozitia. Aluatul se pune intr-o folie de plastic si se da la rece pentru 10 minute, nu mai mult. Dupa ce au...Citeste continuarea

Impletite cu scortisoara, de post

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Pentru aluat, am frecat intr-un bol drojdia cu zaharul pana la lichefierea acestora, apoi am adaugat apa calduta si faina cat sa rezulte o maia groasa pe care am lasat-o la crescut acoperita....Citeste continuarea

Icre de Manciuria

Postat de: pittbull in Mancaruri de post

Fasolea o punem la apa cu o seara inainte, iar a doua zi o punem la fiert. O scurgem si schimbam apa dupa prima fierbere. Iin a doua apa adaugam si sare. Cand e gata fiarta, o scurgem de apa...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu costita afumata

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Am spalat fasolea si am lasat-o 30 de minute in apa rece. De regula o las mai mult, dar azi n-am avut timp. Am adaugat apa cat sa o acopere si am pus-o la fiert la foc mediu. Cand a atins...Citeste continuarea

Iepure cacciatore

Postat de: Retetegg in Mancaruri cu carne

Bucatile de iepure le-am spalat bine, le-am uscat cu un servet apoi le-am condimentat cu sare si piper. Le-am trecut prin faina si le-am pus la prajit in putin ulei.   Le-am rumenit bine...Citeste continuarea

Icre de crap cu gris

Postat de: Creatsa in Aperitive / Garnituri

Se pune apa la fiert si cand a inceput sa clocoteasca se adauga grisul in ploaie amestecand continuu pana se ingroasa si se lasa sa se raceasca bine. Se pune intr-un bol grisul racit ,icrele,...Citeste continuarea

Islere

Postat de: panacris in Dulciuri

Faina se amesteca cu margarina, oul, zaharul, zaharul vanilinat si un praf de sare. Amoniacul se stinge cu laptele caldut si se adauga la amestecul de faina. Se framanta totul pana se obtine...Citeste continuarea

Iahnie de fasole

Postat de: cristeena20 in Porc

1. Punem fasolea de seara la inmuiat in apa rece; La fel picioarele de porc curatate le punem in sare la frigider . 2. Punem carmea si picioarele de porc la fiert . (Eu le-am pus in oala cu...Citeste continuarea

Iepure in sos tomat

Postat de: nico15 in Mancaruri cu carne

Taiem iepurasul, scoatem grasimea, portionam bucatile de carne si vom pune carnea in marinada tocmai pregatita, aceasta se poate si fierbe si lasa sa se raceasca dupa care adaugam bucatile de...Citeste continuarea

Iepure in sos alb

Postat de: nico15 in Mancaruri cu carne

Taiem iepurasul, scoatem grasimea, portionam bucatile de carne si vom pune carnea in marinada tocmai pregatita, aceasta se poate si fierbe si lasa sa se raceasca dupa care adaugam bucatile de...Citeste continuarea

Inele de dovlecel

Postat de: DanMonica in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul il curatam si il taiem felii; asezam feliile pe rand intr-o sita (sau farfurie) presarand pe fiecare nivel sare. Dupa 1 ora scurgem bine dovlecelul de apa si scoatem...Citeste continuarea

Impletite cu cartofi

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput se curata si se pregatesc ca pentru piure cartofii. Ceapa se curata si se taie marunt apoi se pune la prajit in tigaie cu cele 2 linguri de ulei. Cartofii fierti se...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu costiţă de porc

Postat de: diaconta in Porc

Fasolea se spala si se lasa în apa rece pâna a doua zi. Costiţa se spala si se taie bucati mai mari. Zarzavatul se curata si se taie rondele. Punem fasolea sa fiarba un...Citeste continuarea

Inghetata de capsuni

Postat de: Mimi_miss_u in Dulciuri

Se pun capsunile, jumatate din iaurt, jumatate din smantana si zaharul in blender si se amesteca pana se face o crema groasa. Adaugam treptat iaurt si smantana si amestecam din nou. Repetam...Citeste continuarea

Individual Chicken Pies

Postat de: Poliana in Pui

Am folosit aluatul frantuzesc ramas de la  somonul in crusta ,ceea ce mi-a ramas dintr-o portie de aluat facut in casa, dar se poate folosi si foietaj gata cumparat, sau facut in casa dupa...Citeste continuarea

Inghetata de capsuni

Postat de: RoXx in Dulciuri

Se spala capsunele, li se inlatura coditele si se paseaza cu blenderul. Se adauga smantana si zaharul si se mai amesteca pana la omogenizare. Compozitia se pune intr-un vas la congelator timp de 2...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu carnati afumati

Postat de: Zamfira in Porc

Am lasat fasolea la inmuiat peste noapte si a doua zi am fiert-o schimband apa de trei ori. Cand fasolea a fiert, am strecurat-o si am pastrat o mica cantitate din zeama. Am curatat ceapa, ardeiul...Citeste continuarea

Impletite cu cabanos

Postat de: deyutzky in Aperitive / Garnituri

Separat punem drojdia in 100 ml apa calduta impreuna cu lingura de zahar pana se dizolva si lasam cam 10 min la crescut. Intr-un bol mai mare punem faina peste care adaugam restul...Citeste continuarea

Inghetata de banane si frisca

Postat de: caroline in Dulciuri

Bananele le-am pus cu tot cu coaja la congelator. Eu am uitat de ele si le-am scos abia azi, dar e de ajuns daca le lasati 1 noapte. A doua zi se scot se lasa 10 minute, apoi le decojim si le...Citeste continuarea

Iepure toscan cu rozmarin

Postat de: sisterskitchen in Mancaruri cu carne

1. Pulpele de iepure se spala si se sterg bine de apă, apoi se asezonează cu sare şi piper.Ungeţi cu o lingură de ulei un vas ceramic sau o tavă pentru cuptor, asezati iepurele si stropiti...Citeste continuarea

Ingheţată de mentă

Postat de: Mihaela11_jo in Dulciuri

Laptele se fierbe şi cand clocoteşte se ia de pe foc;se adaugă frunzele de mentă ,se acoperă şi se lasă să se infuzeze 30 de minute. Se strecoară infuzia şi se storc bine frunzele de...Citeste continuarea

Inghetata de piersici si iaurt

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Batem ouale cu zaharul intr-un vas pe bain-marie cateva minute, pana cand compozitia devine spumoasa si consistenta. Pentru ca ouale sa nu devina omleta trebuie sa batem continuu. 2....Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu carnaciori

Postat de: bylaura in Mancaruri de legume

Se pune la calit ceapa taiata solzisori si morcovul dat pe razatoarea mare, in tuciul cu ulei incins.    Cand sunt gata se adauga si carnaciorii taiati rondele si se lasa la prajit....Citeste continuarea

Inghetata de ciocolata

Postat de: adela1981 in Dulciuri

Necesita ceva timp pana ce se raceste, asta fiindca nu am masina de inghetata, dar merita toata osteneala, sper sa va placa si voua. Se bat ouale intregi cu zaharul si laptele pe baie de abur...Citeste continuarea

Inghetata de pepene galben si nuci...

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Am decojit si curatat pepenele de seminte si l-am taiat in cubulete pe care le-am stropit cu putina zeama de lamaie si le-am trecut prin blender. Am separat albusurile de galbenusuri, iar...Citeste continuarea

Inghetata de vanilie cu cocos si...

Postat de: Poliana in Dulciuri

E o nebunie de arome, combinate asa la intamplare, dar care nu se putea sa fie mai buna de atat. Si nici nu se face greu deloc, cativa pasi de executat si gata! Asadar, desfacem cu grija...Citeste continuarea

Imam Bayildi

Postat de: adela1981 in Mancaruri de legume

Se spala toate legumele si se curata , inafara de vanata. Vanata se taie pe diagonala si se scobeste mijlocul, apoi se sareaza pentru a lasa amareala din ea. Ceapa  si usturoiul se toaca...Citeste continuarea

Inghetata de banane

Postat de: mimmi in Dulciuri

Decojim bananele si le punem intr-o caserola,la congelator peste noapte . Scoatem bananele din congelator si le lasam la temperatura camerei 2-3 minute dupa care le punem in blender si le mixam...Citeste continuarea

Inghetata cu ciocolata alba si lime

Postat de: lilik in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile cu 1 praf de sare,putina zeama de lamaie,adaugand treptat zaharul pudra.Mixam pana obtinem o bezea tare. Punem zaharul tos cu 10 linguri de...Citeste continuarea

Inghetata Big Milk cu straciatella

Postat de: anomisana in Dulciuri

Albusurile le-am batut spuma tare, apoi am adaugat zaharul pudra si am batut pana s-a facut tare ca la bezea. In alt vas am batut frisca pana s-a intarit. Peste crema de albus am adaugat...Citeste continuarea

Inghetata de banane

Postat de: anomisana in Dulciuri

Bananele curatate, impreuna cu sucul de lamaie si laptele condensat le-am pasat cu ajutorul blenderului. Frisca am batut-o spuma cu mixerul. Am turnat crema de banane peste frisca si am...Citeste continuarea

Inghetata cu gem,apa si petale de...

Postat de: mitinita in Dulciuri

Gemul se amesteca impreuna cu mierea.Adaugam apa de trandafir si amestecam pana se obtine o pasta omogena.  Iaurtul se pune intr-un bol,se adauga gemul si se amesteca pana s-a incorporat...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]